Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Halo - V Type Devlin



V Type Devlin, 6mg, Tobecco KF4, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 2.20Ω, Nakamitchi.

Πλούσιες νότες καραμέλας, ενώνονται για να δημιουργήσουν το Devlin, ένα εκλεκτό γκουρμέ υγρό το οποίο είναι πάντα απαλό και με γλυκό τελείωμα. Αυτά μας λέει η εταιρεία για το υγρό, και εδώ είναι μια καλή στιγμή να θυμηθούμε τι είχα γράψει για το Devlin στην Purity μορφή του.  



Πολύ συνοπτικά λοιπόν, θα πω ότι ελάχιστες διαφορές βρήκα μεταξύ των δύο. Συγκεκριμένα, το παρόν είναι πιο βουτυράτο όσον αφορά την υφή, ευτυχώς όχι στη γεύση, η καραμέλα έχει χάσει μεγάλο μέρος της τραχύτητάς της, και η ρινική εισπνοή είναι πιο απαλή. Στην εκπνοή από τη μύτη, αυτές οι καπνιστές νότες που μου είχαν κάνει εντύπωση, είναι πιο ανεπαίσθητες, ενώ το ντουμάνι είναι εμφανέστατα αυξημένο. Το χτύπημα επίσης, είναι σαφέστατα ελαφρύτερο από το αρχικό που το είχα δοκιμάσει σε 12ρι, αλλά κάπως παραπάνω από όσο θα περίμενα από 6ρι και 60% Vg. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω από την αρχή τα ίδια που είχα γράψει για το πρώτο. Το υγρό συνεχίζει να μου αρέσει όπως και το αρχικό και αμφιταλαντεύομαι για το ποιο από τα δύο προτιμώ. Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες στιγμές να λέω το πρώτο και κάποιες φορές αυτό.

Για την ιστορία πρέπει να πω ότι το δοκίμασα και στον Zest με έλεγχο θερμοκρασίας. Είδα ότι το παίζει ακόμα πιο απαλά. Έχοντας λοιπόν κατά νου κάποιες πιο σκληρές όψεις που δίνει το υγρό στην Purity εκδοχή, θεωρώ ότι το έξτρα στρογγύλεμα που του δίνει το Φαινόμενο, δεν το κολακεύει και πολύ, γι αυτό και αποφάσισα να παίξω με το καϋφουνοειδές εδώ. Μάλλον καταλήγω ότι προσωπικά προτιμώ την Purity εκδοχή τελικά... 95/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου