Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Follow The White Rabbit - Introduction



Μία νέα προσπάθεια ελληνικού κατασκευαστή, έρχεται να μας δώσει νέες επιλογές στα υγρά αναπλήρωσης. Πρόκειται για τη σειρά Follow the White Rabbit, της Vapesin. Η τιτλοφόρηση της σειράς, προφανώς προέρχεται είτε από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, είτε από τη γνωστή ατάκα της Trinity προς τον Neo στο πρώτο Matrix. Περιλαμβάνει 5 υγρά, όλα βασισμένα στο γευστικό προφίλ πασίγνωστων και πανάκριβων υγρών αναπλήρωσης, τα οποία ο κατασκευαστής έχει αποδώσει με το δικό του στυλ.
Έχουν αναλογίες 60-40 VG-PG και διατίθενται σε περιεκτικότητες 0, 3, 6, 9, 12, και 18mg νικοτίνης. Διαθέσιμα σε συσκευασίες των 10ml προς €5.90, των 30ml προς €10.90 και του Sample Pack το οποίο περιέχει και τα πέντε υγρά σε συσκευασίες των 10ml προς €24.90. Ένα τέτοιο παρέλαβα κι εγώ, σε συσκευασία υπερπαραγωγή, και ιδού τα φωτογραφικά ντοκουμέντα για την απόδειξη:






Από ότι μας λέει η εταιρεία, τα υγρά κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας ιταλικά και αμερικάνικα αρώματα, χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά στις βάσεις. Μην περιμένετε να μαντέψω, εκτός αν είναι κραυγαλέα η γεύση της βάσης, δεν έχω φτάσει ακόμα αυτό το level. Μας λέει επίσης ότι τα αρώματα αυτά δεν περιέχουν διακετύλιο, ακετοϊνη ή ακετυλοπροπιονύλιο. Προσωπικά, λίγο με νοιάζει αυτό αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αναρτηθούν οι αναλύσεις σύντομα, ώστε να καλυφθούν στο σύνολό τους οι ατμιστές.

Με το Γιώργο, γνωρίζομαι διαδικτυακά τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, άρα και πριν ξεκινήσει τη Vapesin. Χαίρομαι να βλέπω νέους ανθρώπους να κάνουν επαγγελματικές προσπάθειες και αυτές να αποδίδουν καρπούς. Τώρα, με την εισαγωγή στην κατασκευή υγρών, του εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα. Ας πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα, προσπαθώντας να μην λάβουμε υπ’ όψιν το συσχετισμό με τα υγρά από τα οποία έχει εμπνευστεί ο κατασκευαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου