Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Halo - Evo Berry Blast



Berry Blast, 6mg, Tobecco KF4, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.81Ω, Nakamitchi.

Πήραμε μια ποικιλία από μούρα, γλυκά και ξινά, και τα αναμίξαμε για να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο δημοφιλή μας υγρά. Το berry blast είναι τέλεια ισορροπημένο και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ολοήμερο άτμισμα.

Αυτά μας λέει ο κατασκευαστής γι αυτό το υγρό και δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να παρατηρήσω. Το πρώτο είναι ότι η Halo είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που δεν έχουν στο μενού τους τουλάχιστον ένα υγρό που να έχει να κάνει με berries. Ή μάλλον δεν είχε, καθώς αυτό έρχεται να συμπληρώσει αυτό το κενό. Το δεύτερο είναι ότι μετά το στραπάτσο με το καρπούζι, είμαι κάπως πιο επιφυλακτικός.

Ανοίγοντας λοιπόν το μπουκαλάκι, το πρώτο που χτυπάει τη μύτη είναι έντονο άρωμα από σμέουρο. Στη ζωή μου έχω καταναλώσει λίτρα χυμών από αυτό το berry και μου είναι αδύνατο να μην το καταλάβω με την πρώτη. Η μυρωδιά μετά γίνεται όξινη, με κάποια στοιχεία που ενώ μοιάζουν χημικά, στην πραγματικότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο πραγματικά αποδίδεται το άρωμα του σμέουρου. Μόλις η μύτη συνηθίσει, κάποιος μπορεί και να αναγνωρίσει και κάποια αρώματα από βατόμουρο. Υγρό στον ατμοποιητή λοιπόν και πάμε.

Τρομαγμένα τράβηξα την πρώτη τζούρα, η οποία όμως ευτυχώς με αποζημίωσε. Απόλυτη συνάφεια αρώματος και γεύσης. Το στόμα γεμίζει με μια πολύ καλή απόδοση του σμέουρου, με γλύκα, ξινάδα και τάγγισμα σε πολύ καλό επίπεδο. Το όμορφο με αυτή τη γεύση είναι ότι έχει βάθος και αποδίδεται σε κύματα και ξεχωριστά στα διάφορα σημεία της γλώσσας. Το βατόμουρο, έρχεται πολύ μετά, αρκετές τζούρες πρέπει να περάσουν για να συνηθίσει το στόμα την κυρίαρχη γεύση. Δεν ανίχνευσα άλλα berries ξεχωριστά, αλλά κάποιες νότες αφού άτμισα αρκετή ώρα και το συνήθισα. Οι οποίες δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν οφείλονται σε φράουλα ή μύρτιλο. Στη ρινική εισπνοή θυμίζει κάτι chewy καραμέλες τις οποίες τσάκιζα πιτσιρικάς, ΜΑΟΑΜ νομίζω λεγόταν, με γλυκό άρωμα από βατόμουρο. Στη ρινική εκπνοή, το άρωμα έχει εκφυλιστεί στο μεγαλύτερο βαθμό του και το μόνο που είναι εύκολα αντιληπτό, είναι μία όξινη αίσθηση πάνω σε ατμό που θυμίζει κρέμα. Το χτύπημα είναι σαφώς πιο δυνατό από αυτό που θα περίμενα, ενώ η παραγωγή ατμού με μπερδεύει καθώς ακόμα και η κλασσική σειρά της Halo που κατά γενικό συμπέρασμα περιέχει άνω του 70%PG, τα έχει τα ντουμάνια της. Αν θεωρήσω λοιπόν ότι το συγκεκριμένο είναι 50/50, τότε η παραγωγή ατμού, είναι σαφώς αυξημένη. Η επίγευσή του, λιγότερο επίμονη από ότι θα περίμενα, αφήνει μια στιφάδα στο στόμα και αναδεικνύει την γεύση από το βατόμουρο, που θέλει ώρα να εμφανιστεί στο υγρό.

Θα ήθελα λίγο μικρότερο ρόλο στο σμέουρο σε αυτό το υγρό και έναν πιο ισορροπημένο και πολύπλοκο συνδυασμό berries. Στο κάτω κάτω της γραφής, Halo είσαι, δεν μπορεί να βγάζεις τόσο μονόπλευρα πράγματα. Ωραίο υγρό σε γενικές γραμμές και νομίζω ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ακόμα και βάση για ιδιοκατασκευές. 77/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου