Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Follow The White Rabbit - Crunchy Cereal Killer



Crunchy Cereal Killer, 6mg, Phenomenon Zest, 0.32mm Kanthal, 2.4mm MC, 1.2Ω, Cotton Bacon V2

Πλούσια γεύση δημητριακών σε συνδυασμό με άγρια μούρα και γλυκιά επίγευση κρέμας, δίνουν έναν εκπληκτικό γευστικό συνδυασμό. Το υγρό αυτό έχει βρει την έμπνευσή του στο Teleos Crunch, και γνωρίζοντας το γευστικό προφίλ και των δύο, αποφάσισα να μην κάνω εγώ τη δοκιμή αλλά να εμπιστευτώ μια άλλη καραβάνα στο άτμισμα που δοκιμάζει τα πάντα. Πρόκειται για το φίλο Χρήστο, κατά κόσμον chriscorfu88, ο οποίος με είχε τιμήσει δοκιμάζοντας κάποια cuttwood με παρόμοιο γευστικό προφίλ. Όσον αφορά τα υγρά με κρέμα ή γάλα, εμπιστεύομαι τη γνώμη του τυφλά, και φυσικά δεν τα πλησιάζω καν. Ο Χρήστος έχει τεράστιο παλμαρέ δοκιμών και έχει δοκιμάσει και τη σειρά Teleos, ώστε να έχει άποψη και σε σχέση με το αυθεντικό. Ειδικεύεται στις κρέμες αλλά το εξαιρετικό του γούστο εκτείνεται και σε άλλα. Παραθέτω λοιπόν αυτούσια την άποψή του:

«Η νέα μόδα στα υγρά είναι το συνηθισμένο πρωινό με δημητριακά γεύσης φρούτων και γάλα να μετατρέπεται σε ατμό με πολύ καλή απόδοση και πολλούς οπαδούς που όλο και πληθαίνουν.

Λογικό αφού υπάρχουν προτάσεις εξαιρετικές όπως της TELEOS με το CRUNCH. Όμως δεν θα μιλήσω άλλο για το παραπάνω υγρό αλλά για το «αντίπαλο» υγρό CRUNCHY CEREAL KILLER από FOLLOW THE WHITE RABBIT. Είναι μια ελληνική προσπάθεια που προσπαθεί να μιμηθεί σε απόδοση την αυθεντική συνταγή και παρακάτω θα δούμε το αποτέλεσμα.

Μυρίζοντας το μπουκαλάκι σου έρχεται η μυρωδιά ζύμης και κόκκινων κυρίως berries μαζί με κάτι οινοπνευματώδες. Κατά την εισπνοή της τζούρας καταλαβαίνεις πιο ξεκάθαρα τα δημητριακά μαζί με κάτι στυφό σαν λεμόνι. Στην εκπνοή τώρα επικρατούν τα berries τα οποία δένουν πολύ καλά με την κρέμα που περιέχει το υγρό και κατά την γνώμη μου νοστιμίζει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο την σύνθεση. Επίσης κάποιες φορές στην εκπνοή το υγρό με ξάφνιασε διότι μου άφηνε την γεύση της ώριμης φράουλας που επίσης δένει καταπληκτικά με την κρέμα.

Πρόκειται για μια σύνθεση από 60% VG / 40% PG και η δοκιμή έγινε με νικοτίνη 6mg η οποία αν και χαμηλότερη σε ένταση από την νικοτίνη που κάνω ήταν αισθητή και ικανοποιητική. Επίσης το ντουμάνι αναμενόμενο για την σύνθεση του υγρού. Ως συμπέρασμα έχω να πω ότι πρόκειται για μια καλή υλοποίηση του γνωστού γευστικού συνδυασμού, με πολύ καλή τιμή που σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.»

Από ότι κατάλαβα λοιπόν, στο Χρήστο άρεσε το υγρό, το θεώρησε καλό Value For Money χωρίς να είναι κάτι wow. Και για να συστήνει ο Χρήστος δοκιμή, του άρεσε αρκετά, καθώς γνωρίζω τα γούστα του και την τρέλα που έχει να δοκιμάζει νέες γεύσεις, και δεν λέει εύκολα καλά λόγια για ένα υγρό. Από αυτά τα συμπεράσματα και μόνο, θα το βαθμολογήσω με 85/100, διατηρώντας πάσα επιφύλαξη! Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Ελπίζω να μην σε αγγάρεψα πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου