Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Halo - Evo Wild Watermelon



Wild Watermelon, 6mg, Tobecco KF4, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.81Ω, Nakamitchi.

Πάρτε μια γεύση καλοκαιριού κάθε στιγμή με την υπέροχη γλυκιά γεύση του Wild Watermelon. Πήραμε την νόστιμη γεύση του ώριμου, κόκκινου καρπουζιού και τη μετατρέψαμε σε μία από τις πιο δημοφιλείς μας γεύσεις υγρών αναπλήρωσης.

Αυτά μας λέει ο κατασκευαστής γι αυτό το υγρό. Το πρώτο υγρό από αυτή τη νέα σειρά της Halo που αποφάσισα να δοκιμάσω, είναι το καρπούζι. Αφ’ ενός γιατί λατρεύω τη γεύση και θεωρώ ότι ελάχιστοι στην Ελλάδα έχουν πρόβλημα με αυτό το φρούτο, και αφ’ ετέρου γιατί από όσα υγρά έχω δοκιμάσει που θεωρητικά έχουν γεύση καρπούζι, μόνο ένα έχω βρει το οποίο κάτι πάει να κάνει. Και με την προϊστορία της Halo, μόνο υψηλότατες προσδοκίες μπορώ να έχω.
Ανοίγοντας το μπουκαλάκι όμως, τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά. Έντονα χημικά στοιχεία στη μυρωδιά κρατάνε το καρπούζι πολύ πίσω. Και είναι τόσο έντονα που θα τολμούσα να πω ότι θυμίζει βενζίνη. Ας είναι, ελπίζω να με αποζημιώσει η γεύση. Έβαλα υγρό στον κλώνο και ξεκίνησα.

Μόλις με το καλό το βαμβάκι στέγνωσε από τη σκέτη βάση και άρχισε να ποτίζει με το νέο υγρό και να δίνει τη γεύση το στον ατμό, ήρθε η απόλυτη απογοήτευση. Με πολύ απλά λόγια, η γεύση που ήρθε στο στόμα μου θυμίζει βιαστικό ντους κατά το οποίο μπαίνει σαπουνάδα στο στόμα στο λούσιμο. Το ίδιο συνάντησα και κατά τη ρινική εισπνοή. Λογικό είναι δεν κάθισα να αναλύσω τα υπόλοιπα στοιχεία του υγρού. Προσπάθησα πολύ να το ατμίσω μήπως και υπάρξει κάποια αλλαγή αλλά μάταια. Γι αυτούς πάντως που ενδέχεται να επιθυμήσουν να ατμίσουν κάτι με γεύση σαμπουάν, απορρυπαντικού ή άλλου προϊόντος καθαριότητας, να πω ότι το χτύπημα είναι σε αναμενόμενα επίπεδα ενώ η παραγωγή ατμού είναι αυξημένη. Δεν γνωρίζω την ακριβή αναλογία, αλλά μοιάζει σαν κάτι με 50 ως 60% VG. Δεν θα στοιχημάτιζα πάντως σε αυτό καθώς και η κλασσική σειρά Purity της Halo μια χαρά ντουμάνι έχει, και ας έχει καταλήξει η ατμιστική κοινότητα στο συμπέρασμα 70+%PG. Ντροπή για την εταιρεία αυτό το υγρό και τρομακτική εμπειρία για μένα. Και φυσικά χαμηλώνει πολύ ο πήχης των προσδοκιών μου από τη σειρά. 0/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου