Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Halo - Evo Apple Pom Smoothie



Apple Pom Smoothie, 6mg, Tobecco KF4, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 2.25Ω, Nakamitchi.

Πάρτε την υπέροχη γεύση από ένα smoothie χωρίς να χρησιμοποιήσετε μπλέντερ. Ξεκινάμε με τους βαθυκόκκινους σπόρους του μεσογειακού ροδιού και προσθέτουμε νότες από πράσινα Granny Smith και κόκκινα μήλα ώστε να πετύχουμε το γευστικό προφίλ του υγρού.

Αυτά μας λέει ο κατασκευαστής γι αυτό το υγρό. Η πρώτη μου εμπειρία με Smoothie, έγινε κατά λάθος στο Γυμνάσιο. Χωρίς να έχω ιδέα τι είναι αυτό που φτιάχνω, θυμάμαι τον εαυτό μου να ρίχνω στο μούλτι γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ με φρούτα του δάσους και ένα κουτάκι ΑΜΙΤΑ το μοβ, πάλι με φρούτα του δάσους. Πέρασαν πολλά χρόνια για να ανακαλύψω ότι αυτό το λένε smoothie και όταν πρωτοέγινε μόδα, το πλήρωναν στο κόκαλο.

Στο θέμα μας! Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, γλυκιά μυρωδιά μήλου είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται. Περισσότερο το πράσινο πιάνω στη μύτη. Και όσο και αν προσπάθησα να καλιμπράρω τη μύτη μου στη μυρωδιά, δεν βρήκα τίποτα άλλο κρυμμένο. Οπότε συνοπτικά, έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα.

Στην αρχή της τζούρας, η οξύτητα του πράσινου μήλου κυριαρχεί. Στα μέσα της, έρχεται μια ευχάριστη γλύκα που προφανώς οφείλεται στο κόκκινο μήλο, και χτυπάει το στόμα εκ της πλαγίου. Και στο τέλος, οι δύο γεύσεις συνδυάζονται σε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Στην εκπνοή, εμφανίζεται και το ρόδι. Αυτή η χαρακτηριστική οξύτητα και η στιφάδα που αφήνει κάθε σπόρος στο στόμα, είναι εκεί σε μικρότερο ρόλο, αλλά η απόδοσή του είναι πολύ καλή. Σε μια γρήγορη τζούρα, δεν τα καταλαβαίνω όλα τόσο αναλυτικά και η εμφάνιση των γεύσεων δείχνει να συμπίπτει. Στη ρινική εισπνοή, ξινές, γλυκές και γήινες νότες πάνω σε ένα κοκτέιλ μήλου. Θα με δυσκόλευε στα τυφλά να δω το ρόδι, αλλά μετά από ώρα μάλλον θα το έβρισκα. Στην εκπνοή από τη μύτη, το μήλο έχει εξασθενήσει αρκετά αλλά όχι και η γλυκάδα του. Το ρόδι, πιο εμφανές εδώ. Αυξημένη παραγωγή ατμού, μέτριο χτύπημα και αρχίζει πλέον και εμφανίζεται και μια δροσιά στην εισπνοή. Όχι διαρκείας, αλλά σαν ένα blast, τη στιγμή που σε mouth to lung αρχίζει να κατεβαίνει ο ατμός. Η επίγευση είναι μέτριας διάρκειας, με έμφαση στο μήλο, τη στιφάδα και την πίκρα που εμφανίζει το ρόδι. Αφού τελείωσε το τανκ και το γέμισα με σκέτη βάση, πήγαμε σε εντελώς νέα πράγματα. Και όσοι έχετε δοκιμάσει το Liqua Two Apples ή το Natura Narghile Apple, θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε συμπέρασμα για το αν μου άρεσε ή όχι. Δεν μπορώ να παραβλέψω όμως έναν ωραίο συνδυασμό ο οποίος αποδεικνύεται πετυχημένος. Και πάλι όμως θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Ίσως έχω υπερεκτιμήσει τη Halo, ή δεν είχα δοκιμάσει αρκετά μη καπνικά της στο παρελθόν. 79/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου