Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Halo - Evo Backwoods Blueberry



Backwoods Blueberry, 6mg, KF3.1ES Clone, 0.28mm Kanthal D, 3.0mm MC, 2.45Ω, Nakamitchi.

Αυτό το υγρό αγρίων μύρτιλων, για κάποιο λόγο είναι ένα από τα πιο εμπορικά προϊόντα της σειράς Evo. Με απαλή και φυσική γεύση μύρτιλου, χωρίς επίμονη επίγευση, θα δείτε ότι αυτό το υγρό θα γίνει γρήγορα τακτικό μέλος των προτιμήσεών σας.

Αυτά μας λέει η εταιρεία για το υγρό. Υψηλές προσδοκίες κι εδώ καθώς λίγα είναι τα υγρά με τη συγκεκριμένη γεύση τα οποία παίζουν καλά. Το άρωμα από το μπουκαλάκι, αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ωραίο άρωμα από μύρτιλο, με οξύτητα και γλυκάδα και αρκετές γήινες νότες. Σε κάποιο σημείο, μπορεί να εμφανίστηκε και μια κάπως χημική μυρωδιά αλλά μάλλον η ιδέα μου είναι. Έβαλα υγρό λοιπόν στον ατμοποιητή και ξεκίνησα.

Ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Όλα τα καλά στοιχεία της γεύσης είναι εκεί. Έντονη γεύση, με πολλές γήινες νότες, με γλυκάδα και οξύτητα σε ισορροπία. Το καλύτερο σημείο του όμως δεν είναι αυτό. Είναι η πολύ γεμάτη αίσθηση που δίνει στο στόμα που θυμίζει σε σημεία γλυκές σάλτσες με βάση το μύρτιλο. Αφού το συνήθισα λίγο, οι γήινες νότες έγιναν πολύ πιο έντονες, η οξύτητα και η γλυκάδα υποχώρησε και εμφανίστηκαν και κάποια χημικά στοιχεία. Θα έλεγα με ευκολία ότι έχει αρκετό άρωμα αυτό το υγρό, απλά αυτές οι τόσο μεγάλες διακυμάνσεις και μάλιστα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, με βρίσκουν αντίθετο. Στη ρινική εισπνοή, νιώθω σαν να παίρνω το άρωμα από το μπουκαλάκι, μόνο πιο θερμό και πιο «παχύ», αν μπορεί να μου επιτραπεί η έκφραση. Στη ρινική εκπνοή, κυριαρχεί η οξύτητα, πράγμα που δεν το περίμενα καθώς συνήθως σε υγρά τα οποία περιέχουν και γλυκά και όξινα στοιχεία σε μεγάλο βαθμό, συνήθως η γλυκάδα είναι που κυριαρχεί σε αυτό το κομμάτι. Η παραγωγή ατμού μέτρια προς καλή και το χτύπημα απροσδόκητα αυξημένο. Και θα συμφωνήσω απόλυτα με την περιγραφή περί επίγευσης. Εξαφανίζεται σχετικά γρήγορα, γεγονός το οποίο έχει δυο πλευρές: από τη μία δεν κουράζει, από την άλλη, θέλεις κι άλλο πιο σύντομα!

Προσωπικά με κούρασε από ένα σημείο και μετά. Πρέπει να πω όμως ότι όταν τελείωσε το τανκ και απογέμισα με σκέτη βάση όπως συνηθίζω, έγινε αρκετά πιο ευχάριστο. Μάλλον η 90-10 βάση μου πύκνωσε λίγο την υφή του. Χωρίς λοιπόν να είναι κάτι το πολύ σπέσιαλ, δεν μου ήταν καθόλου δυσάρεστο. Βρήκα την απόδοση της γεύσης αρκετά καλή αλλά σίγουρα όχι όσο περίμενα. 75/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου