Blueberry
Cheesecake, 5mg, 87.5-12.5 VG-PG Umami. Kayfun 3.1ES Clone, 1.6Ω Kanthal D 0.28mm MC, 3mm διάμετρος.
Ώπα! Σοκ! Η αίσθηση λοιπόν, ξεκινάει με μία οξύτητα που γεμίζει το στόμα, συνεχίζει με το ψημένο μπισκότο, κάνει μια παύση που γεμίζει το στόμα με πολύ καλή γεύση μύρτιλλου και λίγο πριν την εκπνοή, νιώθεις πραγματικά την αίσθηση της κρέμας, με την άγευστη μορφή που της προσδίδει το τυρί μασκαρπόνε στο κλασσικό cheesecake. Όσο συνεχίζεις να το ατμίζεις, το μπισκότο αποκτά μια πιο καβουρντισμένη γεύση, την αίσθηση του να «δαγκώνεις τη γωνία» δηλαδή που την αποδίδει με απόλυτη πιστότητα. Στη ρινική εισπνοή νιώθεις πραγματικά σαν να έχεις τη μύτη σου πάνω από μία μερίδα γλυκό, ενώ με τη ρινική εκπνοή νιώθεις ότι έχεις ρίξει μια τεράστια κουταλιά στο στόμα σου, και τα αρώματα ξεφεύγουν από τη μύτη τη στιγμή που η μπουκιά χτυπάει πρώτη φορά στον ουρανίσκο. Για το χτύπημα και το ντουμάνι δεν υπάρχει νόημα να μιλήσω καθώς δεν πρόκειται για έτοιμο υγρό αλλά έχει φτιαχτεί με βάση δικής μου ανάμιξης, και είναι ακριβώς στα επίπεδα που θέλω καθώς την ατμίζω σκέτη. Ούτε ίχνος βουτυρίλας, γαλατίλας ή τυρίλας!!! Μπήκα και στη σελίδα της εταιρείας για τυπικούς λόγους και η περιγραφή μας μιλάει για ένα συνδυασμό πλούσιου και κρεμώδους cheesecake με αψύ μύρτιλλο, το οποίο προσφέρει μία decadent εμπειρία επιδορπίου. Το decadent δεν το μεταφράζω, καθώς ετυμολογικά σημαίνει «παρηκμασμένο» πράγμα το οποίο δεν βγάζει νόημα. Είναι όμως σύνηθες να χρησιμοποιείται για πλούσια επιδόρπια στο εξωτερικό, συνήθως επιδόρπια τα οποία σε γεμίζουν τόσο πολύ που μπορούν να σε οδηγήσουν στην παρακμή. Συμφωνώ απόλυτα, είναι φανταστικό υγρό! 92/100
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου