Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

DEA - Atena

Παρόλο που το παρέλαβα με το σετ του Ιουλίου, βρίσκω την ευκαιρία να το δημοσιεύσω με τωρινή ημερομηνία προς διευκόλυνση των αναγνωστών και για να είναι όλα μαζί.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για υγρό δυνατής και ξηρής γεύσης, με πικρή επίγευση, ιδανικό για όσους θέλουν να μεταβούν από το παραδοσιακό στο ψηφιακό τσιγάρο. Ψηφιακό τσιγάρο???
Το ακούσαμε και αυτό. Η Digea μόνο μην το ακούσει και βρει καμιά πατέντα που θα πρέπει να συντονιζόμαστε στα κέντρα ψηφιακής εκπομπής για να ατμίσουμε… Το άρωμα πάντως που πήρα εγώ από το μπουκαλάκι, μου έδινε να καταλάβω ότι πρόκειται για καπνικό υγρό, άγνωστης έντασης, με έντονα τα στοιχεία της μαύρης σοκολάτας. Γέμισα λοιπόν τον ατμοποιητή μου και δοκίμασα. Και βρήκα το αγαπημένο μου από αυτή την τετράδα! Ξηρή γεύση πολύ γευστικού καπνού, με ελαφρά επίγευση πικρής σοκολάτας, που εξαφανίζεται γρήγορα, και μία λουλουδένια νότα στο καπνικό άρωμα του ατμού όπως εισέρχεται στη μύτη. Θα τολμήσω να πω ότι αυτό το λουλουδένιο κομμάτι θυμίζει λεβάντα. Μια απολαυστική αίσθηση, όπως η ικανοποίηση που είχα ως καπνιστής όταν το Σαββατόβραδο μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, έβαζα ένα καλό ουίσκι και άναβα ένα καλό πούρο. Μία φορά το μήνα φυσικά, δεν είμαι και ο Μαρινάκης!!! Βρίσκομαι στο γραφείο αυτή τη στιγμή και το ατμίζω, και πραγματικά νιώθω μια χαλάρωση παρόλο που η μέρα ήταν εφιαλτική. Δεν θα μπω στη λογική να πω ότι αυτό οφείλεται στις χαλαρωτικές ιδιότητες της λεβάντας, αλλά στον πολύ ωραίο συνδυασμό που σκαρφίστηκαν οι εκ Δυσμάς γείτονες. Μέτρια παραγωγή ατμού, αναμενόμενο, και το χτύπημα όπως ακριβώς πρέπει να είναι για ένα καπνικό υγρό, το οποίο δεν θεωρώ όμως ότι είναι για όλη μέρα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη γεύση, την οποία θεωρώ ότι κάποιος δεν θα την βρει εύκολα «έτσι κι έτσι». Περισσότερο τείνω να πιστέψω ότι είναι από τις γεύσεις που είτε θα αγαπήσεις, είτε θα μισήσεις. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι συνέβη στην δική μου περίπτωση!!! 94/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου