Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

DEA - Pineapple

Παρόλο που το παρέλαβα με το σετ του Ιουλίου, βρίσκω την ευκαιρία να το δημοσιεύσω με τωρινή ημερομηνία προς διευκόλυνση των αναγνωστών και για να είναι όλα μαζί.

Αν δεν ήταν υγρό, θα θέλαμε να το κόψουμε φέτες, μας έλεγε η επίσημη περιγραφή, καθώς στην επίσημη σελίδα της εταιρείας, το βρίσκουμε πλέον μόνο στα αρώματα.
Πράγματι το άρωμα ήταν πολύ ωραίο. Θύμισε πραγματικά το άρωμα που αναδύεται όταν ανοίγεις μια κονσέρβα κομπόστα, με την έλλειψη οξύτητας όμως να είναι χαρακτηριστική και να διαχωρίζει τη θέση του υγρού από το φρέσκο φρούτο. Σε αυτές τις γραμμές κινήθηκε και η απόδοση της γεύσης. Πολύ ευχάριστη γεύση ανανά, γλυκιά επίγευση και εξαιρετικό άρωμα στο χώρο. Όσο το άτμιζα, έστρωνε περισσότερο και μου άρεσε, αλλά προς το τέλος των 2.5ml του τανκ, άρχισα να μην το συμπαθώ. Η οξύτητα που έλειπε νομίζω ότι είναι το clue της υπόθεσης, αν υπήρχε ένα μέσο όξυνσης για τα υγρά αναπλήρωσης, σε συνδυασμό με λίγο περισσότερη vg στην αναλογία της βάσης του, πιστεύω ότι θα το απογείωνε. Και το συμπεραίνω αυτό καθώς πριν αλλάξω το βαμβάκι για την επόμενη δοκιμή, ατμίζω και λίγη σκέτη βάση 75-25 VG με τα απομεινάρια του όποιου υγρού. Ε, για τις πρώτες τζούρες και πριν επικρατήσει ολοκληρωτικά η βάση, το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό. Το χτύπημά του επίσης μπόλικο, και το συγκεκριμένο (όπως όλα τα μη καπνικά) θα το προτιμούσα με χαμηλότερη νικοτίνη, 6 στο μέγιστο, ώστε να μην σκοτώνει τις λεπτομέρειες της γεύσης αυτό το κάψιμο – πικρίλα που αφήνει η νικοτίνη. Μου άρεσε και θα το άτμιζα ξανά με μεγάλη ευχαρίστηση. 77/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου