No. 9, 3mg,
Tobecco KF4, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 1.95Ω, Nakamitchi
Το νούμερο 9 της Sweet Cream σειράς είναι μια
λαχταριστή ανάμειξη από Ντόνατ και σοκολάτα.
Αυτό το υγρό έχει προκαλέσει και το μεγαλύτερο ντόρο από όσο
διαβάζω. Και μάλιστα παρατηρώ ένα trend στις εταιρείες που ειδικεύονται στα
φρουτογλυκά να επιδίδονται σε κατασκευή υγρών ντόνατ. Η προσωπική μου εμπειρία
με τις βόμβες θερμίδων τύπου ντόνατ, είναι εκτεταμένη καθώς ως φοιτητής
κατανάλωνα πολύ πράμα.
Τα καλά του εξωτερικού, καθώς ο φούρνος του σούπερ μάρκετ στην περιοχή μου τα παρέδιδε ζεστά ακόμα, γεμιστά είτε με μήλο και κανέλα, είτε με μύρτιλα είτε με custard. Όσοι με παρακολουθείτε, μπορείτε να φανταστείτε την αρχή της αντιπάθειάς μου για τις κρέμες... Το μηλαράκι με την κανέλα πάντως το τιμούσα δεόντως! Στο θέμα μας, φέρνοντας το μπουκαλάκι στη μύτη, δεν ανιχνεύεται κανένα ίχνος ντόνατ, η μυρωδιά της κρέμας σοκολάτας όμως, σπάει τα ρουθούνια. Γλυκιά σε βαθμό «sickly sweet», ελαφρώς αλκοολική και θυμίζει πολύ τη σοκολάτα της Innovation για την οποία πολύς κόσμος είναι έτοιμος να σκοτώσει αν χρειαστεί! Υπερβολές, αλλά από άρωμα σκίζει. Υγρό στον ατμοποιητή λοιπόν και πάμε.
Τα καλά του εξωτερικού, καθώς ο φούρνος του σούπερ μάρκετ στην περιοχή μου τα παρέδιδε ζεστά ακόμα, γεμιστά είτε με μήλο και κανέλα, είτε με μύρτιλα είτε με custard. Όσοι με παρακολουθείτε, μπορείτε να φανταστείτε την αρχή της αντιπάθειάς μου για τις κρέμες... Το μηλαράκι με την κανέλα πάντως το τιμούσα δεόντως! Στο θέμα μας, φέρνοντας το μπουκαλάκι στη μύτη, δεν ανιχνεύεται κανένα ίχνος ντόνατ, η μυρωδιά της κρέμας σοκολάτας όμως, σπάει τα ρουθούνια. Γλυκιά σε βαθμό «sickly sweet», ελαφρώς αλκοολική και θυμίζει πολύ τη σοκολάτα της Innovation για την οποία πολύς κόσμος είναι έτοιμος να σκοτώσει αν χρειαστεί! Υπερβολές, αλλά από άρωμα σκίζει. Υγρό στον ατμοποιητή λοιπόν και πάμε.
Ένα πολύ καλό υγρό, όχι όμως αυτό το οποίο μας υπόσχεται. Αν ονομαζόταν Choco Dough ας πούμε, θα έπεφτε μέσα, αλλά στην παρούσα μορφή, όχι. Σε τυφλή δοκιμή, ο μόνος λόγος για τον οποίο θα υποπτευόμουν ντόνατ, θα ήταν η σοκολάτα και οι καταδρομικές που είχα κάνει στα «Στεργίου», αν δεν είχα δοκιμάσει ούτε αυτά, μάλλον θα θεωρούσα ότι πρόκειται για ωμή ζύμη. Και πάλι όμως, όχι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ως πρόσθετο για να στρογγυλέψει τη γεύση και να απαλύνει κάπως αυτή την κατά τα άλλα πολύ ωραία σοκολάτα. Κατά το ήμισυ λοιπόν, δίκαιος ο ντόρος για το υγρό. Μόνο στα σημεία του ότι πρόκειται για καλό και ευχάριστο υγρό το οποίο δεν κουράζει και δεν μπουχτίζει. Ντόνατ σοκολάτα, δεν είναι πάντως. 79/100
Βαθμο βαθμο
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου είχε ξεφύγει. Διορθώθηκε και ευχαριστώ για την υπόδειξη!
Διαγραφή