Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

13th Floor Elevapors - Introduction



Είναι μερικές φορές που ανοίγεις τα e-mail σου και σου φτιάχνει η διάθεση. Έτσι έγινε και την προπαραμονή των Χριστουγέννων, όταν το κινητό δονήθηκε από ειδοποίηση εισερχομένου. Και το Θάνο από τη Vapeland να με ενημερώνει για τη νέα αυτή συνεργασία με την εταιρεία «13th Floor Elevapors» και τα τρία της υγρά, όπως και την πρόθεσή του να μου τα στείλει για δοκιμή. Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε και το έριξα στην έρευνα.


Η αμερικάνικη λοιπόν εταιρεία, παράγει προς το παρόν τρία υγρά, τρεις ξεχωριστές γεύσεις που η καθεμία έχει και διαφορετική περιεκτικότητα σε PG και VG, και συγκεκριμένα 60/40, 70/30 και 80/20. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι προωθεί το επόμενο βήμα ενός άκαπνου lifestyle και δίνει βήμα σε όλες τις μορφές έκφρασης στην ατμιστική κοινότητα. Μας λέει χαρακτηριστικά ότι προσφέρει ένα ξεχωριστό ταξίδι για όσους αρέσκονται στο dripping, και διαβάζοντας τις περιγραφές των γεύσεων, δεν έχω κανένα λόγο να μην τους πιστέψω! Η σελίδα τους στο Internet δεν προσφέρει λιανική, εκτός από κάτι μπλουζάκια. Πάντως, αξίζει μια επίσκεψη καθώς είναι από τις πιο όμορφα δομημένες σελίδες και έχει ακόμα και κάτι σαν λεύκωμα από φωτογράφηση. Για την Ελλάδα λοιπόν, μπορούμε να τα βρούμε στην Vapeland, σε μπουκαλάκια των 30ml, Νικοτίνες 0, 3, 6, 12mg/ml και τιμή στα €19.90. Το κατά πόσο αξίζουν τα λεφτά τους, θα το προσεγγίσω στο συμπέρασμα, μου.

Το μεσημεράκι της Δευτέρας 28/12 λοιπόν, ο καλός ο κούριερ μου έφερε το πακετάκι. Ξανακοιτώντας τις περιεκτικότητες σε VG, αποφάσισα να κάνω τη δοκιμή σε δύο στάδια. Το πιο παχύρρευστο στον κλώνο του KF4, το μεσαίο στον κλώνο 3.1ES και το 60/40 στο Φαινόμενο. Ταυτόχρονα, θα τα δοκιμάσω και σε αγνώστου ταυτότητας dripper μήπως και βρω διαφορές. Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα, με τις περιγραφές απ’ ευθείας από την σελίδα της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου