Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Eliquid France - Sweet Cream No. 7



No. 7, 3mg, Tobecco KF4, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 1.95Ω, Nakamitchi

Το νούμερο 7 της Sweet Cream σειράς είναι μια λαχταριστή ανάμειξη από γιαούρτι και βατόμουρο.

Να πω την αλήθεια, άλλο υγρό με γιαούρτι δεν έχω ατμίσει. Μια εποχή ψαχνόμουν για γιαουρτάκι της FA σε άρωμα καθώς για κάποιο λόγο ήθελα να φτιάξω υγρό τζατζίκι. Ευτυχώς ήρθα στα συγκαλά μου και δεν προχώρησε το πείραμα. Φέρνοντας το μπουκαλάκι στη μύτη, μια ωραία μυρωδιά berries εμφανίζεται, με κρεμώδης απαλότητα και αρκετή οξύτητα. Καλή πρώτη εντύπωση. Έβαλα υγρό στον κλώνο και προχώρησα στο δια ταύτα.

Δεν ενθουσιάστηκα, ούτε και απογοητεύτηκα. Το γιαούρτι δεν φαίνεται πουθενά με τη μορφή που θα το περίμενα, αλλά καθώς υπολείπομαι σε εμπειρία με γιαούρτι σε ατμό, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο έχω δίκιο. Τα μούρα έχουν λιγότερη ένταση από όσο θα περίμενα και ο συνολικός συνδυασμός περισσότερο θυμίζει δημητριακά με μούρα παρά αυτό που περιμένει κανείς διαβάζοντας την περιγραφή. Η εισπνοή από τη μύτη είναι δυσάρεστη αλλά απροσδιόριστη όσον αφορά λεπτομέρειες, ενώ η ρινική εκπνοή ελάχιστα θυμίζει κάτι από καραμέλα με γεύση βατόμουρο. Η επίγευση άφαντη όσον αφορά τα γευστικά στοιχεία, αφήνει όμως μια βελούδινη αίσθηση στο στόμα και αυξάνει κάπως την παραγωγή σάλιου. Το χτύπημα θυμίζει υγρό τουλάχιστον διπλάσιας νικοτίνης, ενώ η παραγωγή ατμού, καλή μεν, από το χρώμα δε σε συνδυασμό με το αυξημένο χτύπημα, θεωρώ ότι παραπέμπει σε PG based υγρό. 

Τίποτα το ιδιαίτερο αυτό το υγρό, απλά ατμίζεται ευχάριστα και νομίζω ότι έχει τα φόντα να αρέσει σε μια μερίδα ατμιστών. Ένα απλό υγρό χωρίς πολλά πολλά, ούτε σε απόδοση, αλλά ούτε και σε υποσχέσεις. 61/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου