Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

The Vape Laboratory - Lamda for Λiquid 12 Monkeys



Lamda for Λiquid 12 Monkeys, 6mg, K4 Tobecco Clone, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 1.83Ω, Nakamitchi

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα μπισκότου συνδυασμένου με καραμελωμένη μπανάνα; Η Lamda κατάφερε να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία όπου το μπισκότο με ένα "άγγιγμα" από ρούμι και καραμελωμένη ζάχαρη, έρχεται να ζεστάνει την γευστική κυριαρχία της ώριμης μπανάνας.

Το 12 Monkeys είναι διαθέσιμο σε συγκεντρώσεις νικοτίνης 3, 6, 12 και 18 mg/ml σε ένα χαρμάνι όπου επικρατεί η φυτική γλυκερίνη (VG) (30% PG / 70% VG).

Ρούμι, μπανάνα και καραμελωμένη ζάχαρη σε μπισκότο. Ε, δεν θέλει και πολύ για να κάνει τα σάλια να τρέχουν! Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι, θυμίζει μπισκοτόκρεμα με μπανάνα. Η καραμέλα κρύβεται καλά όπως και το ρούμι. 


Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή μου και ξεκίνησα. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλά. Η καραμέλα που έχει μέσα, βγάζει μια βουτυρίλα η οποία σε συνδυασμό με τη μπανάνα, κατεβάζει επίπεδο στο υγρό. Όπως και στο Vaquero, δεν θεωρώ δίκαιο να το βαθμολογήσω καθώς η απέχθειά μου για το βούτυρο δεν μπορεί να δώσει αντικειμενικά αποτελέσματα. Οπότε, στην άκρη, καθάρισμα τον ατμοποιητή και πάμε γι άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου