Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

The Chosen Few - Bloodbath Ishmael



Ishmael, 6mg, KF4 Tobecco Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.90Ω, Nakamitchi

Μία κρεμώδης μπανάνα που συμπληρώνεται από νότες ζύμης, ξηρών καρπών και καραμέλας. Ένα διακριτικό υγρό το οποίο εγγυάται να σας κάνει να θέλετε κι άλλο. Δεν περιέχει diacetyl, acetyl propionyl ή acetoin. Δεν περιέχει πρόσθετη Αιθυλική μαλτόλη, υγρή στέβια ή σουκραλόση.

Κατά κανόνα, οι καραμέλες, οι ξηροί καρποί και οι ζύμες, έχουν καλή απόδοση στα υγρά αναπλήρωσης. Όλα λοιπόν σε τέτοιες μίξεις, εξαρτώνται από την ποιότητα της μπανάνας. Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, το άρωμα που κυριαρχεί είναι της μπανάνας.
Κάνει από μακριά μπαμ ότι πρόκειται για τεχνητή μπανάνα καθώς διαφαίνεται μια οξύτητα. Τα άλλα αρώματα δεν φαίνονται καθόλου ως αυτούσια, το σύνολο πάντως του αρώματος θυμίζει κάτι γεμιστά μπισκότα Παπαδοπούλου με γεύση μπανάνα, δεν ξέρω καν αν κυκλοφορούν ακόμη. Έβαλα λοιπόν υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα.

Το πρώτο πράγμα που χτυπάει στο στόμα, είναι η μπανάνα. Ακριβώς όπως στη μυρωδιά, είναι εντελώς τεχνητή και η γεύση της είναι ολόιδια με την κρέμα μπανάνας που υπάρχει στα μπισκότα που ανέφερα. Αυτό δεν ενοχλεί καθόλου, καθώς η μυρωδιά από το μπουκάλι μας έχει προϊδεάσει και δεν περιμένουμε καμία μεγάλη έκπληξη. Μία γλυκάδα εμφανίζεται επίσης, η οποία ίσως και να οφείλεται στην καραμέλα, ενώ οι ξηροί καρποί είναι άφαντοι, περισσότερο μια αίσθηση ξηράδας. Το ίδιο και με την υποτιθέμενη ζύμη, καθώς περισσότερο θυμίζει γκοφρέτες βρώμης. Στην εισπνοή από τη μύτη, κρέμα μπανάνας ταυτόχρονα γλυκιά και ελαφρά όξινη, ενώ στην ρινική εκπνοή μία ξηρότητα που θυμίζει βρώμη. Το χτύπημά του είναι αναμενόμενο και ταιριαστό ενώ η παραγωγή ατμού μεγάλη. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, ούτε είναι υγρό το οποίο θα προκαλέσει προσκύνημα. Είναι ένα ευχάριστο υγρό, χωρίς φλυαρίες και φανφάρες το οποίο μπορεί να δουλέψει καθημερινά και ολοήμερα. Παρόλα αυτά βρέθηκα να έχω ατμίσει το μισό μπουκαλάκι χωρίς καν να το καταλάβω. Μάλλον τα γεμιστά Παπαδοπούλου μου άρεσαν υπερβολικά όταν ήμουν μικρός και δεν μπόρεσα να αντισταθώ... 77/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου