Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

The Chosen Few - Bloodbath Ophelia



Ophelia, 6mg, Phenomenon Zest, 0.28mm Ni200, 2.5mm MC, 0.12Ω TC, Nakamitchi

Ένα γαργαλιστικό χαρμάνι από φραγκοστάφυλα, μενθόλη και νότες από τροπικά φρούτα. Η ελαφρά δροσιά και αναζωογονητική γεύση της Ophelia, την κάνει ιδανική για τις θερμές ημέρες. Δεν περιέχει diacetyl, acetyl propionyl ή acetoin. Δεν περιέχει πρόσθετη Αιθυλική μαλτόλη, υγρή στέβια ή σουκραλόση.

Είναι πολλές οι φορές τις οποίες θυμάμαι να δοκιμάζω υγρά με berries, σταφύλια κλπ τα οποία μου θύμισαν μαθήματα χημείας στο σχολείο, με αποκορύφωση ένα υγρό blueberry που είχε γεύση σαλάμι και ένα υγρό σταφύλι που είχε γεύση τριαντάφυλλο.
Το άρωμα του Ophelia μου έφερε στο νου αρκετές χημικές νότες, με μια ιδέα από Ribena. Επειδή το ίδιο έπαθα και με το Lilith όμως, είχα κάποιες ελπίδες και έβαλα το υγρό στον ατμοποιητή.

Η γεύση του λοιπόν με τίποτα δεν φέρνει στη μυρωδιά. Γλυκιά και ταυτόχρονα όξινη, με μία δροσιά να εμφανίζεται στο πίσω μέρος του στόματος, ανεπαίσθητη όμως χωρίς να κουράζει, να αφήνει δροσερό στόμα ή παρόμοιες παρενέργειες. Τροπικές νότες δεν αναγνώρισα, το υγρό ήταν ίδιο με το Lilith με διαφοροποίηση στη γεύση και στην ελάχιστη δροσιά. Στη ρινική εισπνοή η δροσιά είναι ανύπαρκτη και το άρωμα του φραγκοστάφυλου έρχεται όξινο και δυστυχώς στα τελειώματα χημικό. Στην εκπνοή από τη μύτη, το άρωμα είναι πιο φυσιολογικό και ταυτόχρονα άτονο. Το χτύπημα όπως ακριβώς περιμένει κανείς ενώ η παραγωγή ατμού αρκετά μεγάλη. Ευχάριστο υγρό, από το οποίο άτμισα άφθονο, απλό χωρίς πολλά πολλά. 83/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου