Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

The Chosen Few - Bloodbath Lilith



Lilith, 6mg, KF3.1ES Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 2.05Ω, Nakamitchi

Ένα κοκτέιλ από σκούρα berries με ελαφρά οξύτητα, σε συνδυασμό με κρέμα βανίλιας. Ένα στρογγυλεμένο υγρό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των γευστικών σας καλύκων. Δεν περιέχει diacetyl, acetyl propionyl ή acetoin. Δεν περιέχει πρόσθετη Αιθυλική μαλτόλη, υγρή στέβια ή σουκραλόση.

Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι, δεν είναι και ότι καλύτερο. Τα berries παραπέμπουν σε πείραμα χημείας που δεν γνωρίζουμε αν έχει πάει και πολύ καλά, ενώ η βανίλια έχει έντονα αλκοολική μυρωδιά. Που το έχω συναντήσει αυτό ξανά... Α, ναι, σε όλα τα υγρά με βούτυρο τα οποία απεχθάνομαι. Πήρα το ρίσκο και έβαλα υγρό στον ατμοποιητή μου και πολύ καλά έκανα.

Η χημική μυρωδιά δεν εμφανίστηκε ποτέ στον ατμό, με γεύσεις που θυμίζουν υγρά φρούτων του δάσους να κυριαρχούν. Είναι καθαρό ότι φαίνεται η τεχνητότητα του αρώματος, αλλά και πάλι δεν πειράζει καθόλου καθώς ο τελικός συνδυασμός του υγρού είναι ωραίος. Κυριαρχεί το μαύρο μούρο στο υγρό και ειλικρινά δεν κάθομαι καν να ασχοληθώ με το αν υπάρχουν και άλλα φρούτα, καθώς αυτό το αποτέλεσμα μου αρέσει μια χαρά. Προφανώς έχει γίνει ήδη αντιληπτό ότι η κρέμα βανίλιας είναι καλή και ευχάριστη χωρίς βούτυρα και γαλατίλες, αφού ακόμα περιγράφω και δεν έχει φύγει ο ατμοποιητής από το παράθυρο. Μια βελούδινη αίσθηση και μια ευχάριστη γεύση βανίλιας στρογγυλεύουν όντως το υγρό και κάνουν μια ευχάριστη αντίθεση με τα μούρα και την οξύτητά τους. Και εδώ είναι φανερή η τεχνητότητα του αρώματος και πολλοί θα σκεφτούν ότι έχουν να κάνουν με σκόνη βανίλιας και σε ότι αυτή παραπέμπει. Στη ρινική εισπνοή μούρα και βανίλια ακολουθούνται από μια ευχάριστη οξύτητα ενώ στην εκπνοή από τη μύτη αρώματα μούρων και μια απαλή αίσθηση, προερχόμενη από τη βανίλια, είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν. Το χτύπημα και εδώ αναμενόμενο και ευχάριστο, ενώ η παραγωγή ατμού και εδώ άφθονη. Αν κάποιος που θέλει να το ατμίσει δεν λάβει υπ' όψιν την μυρωδιά από το μπουκαλάκι, τότε νομίζω ότι θα το εκτιμήσει σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς καλές υλοποιήσεις υγρών που να θυμίζουν φρούτα του δάσους ή παρεμφερή, τουλάχιστον σε λογικά πλαίσια τιμής, αυτό εδώ όμως μπορεί να αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη. Και πάλι δεν θα προκαλέσει κραυγές θαυμασμού, αλλά στο επίπεδο των entry level ή και λίγο παραπέρα νομίζω ότι επάξια θα διεκδικήσει μια καλή θέση. 83/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου