Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Cuttwood Vapors - Sugar Drizzle



Sugar Drizzle, 3mg, KF4, 0.25mm Titanium, 2.4mm, 1.00Ω, Rayon Fiber

Μία εξειδικευμένη ισορροπία από γλυκό φούρνου με κανέλα να συναντά γλυκό και κρεμώδες γάλα ώστε να δημιουργήσει ένα υγρό για όλη μέρα, για να κεντρίσει τους γευστικούς μας κάλυκες με αυτές τις νότες δημητριακών πρωινού που αποζητούν.

Οκ, μπόλικη η περιγραφή και φυσικά και αυτό το ανέλαβε ο Χρήστος. Όταν ξεμπέρδεψε μαζί του, είχε να δηλώσει τα παρακάτω:


«Προχωράμε στο δεύτερο υγρό με το όνομα  sugar drizzle που είναι η νεώτερη ονομασία του καθώς το προηγούμενο όνομά του ήταν sugar bear. Το υγρό όπως λέει η εταιρία είναι  μια γλυκιά κρεμμώδη βανίλια σε τέλεια ισορροπία με την κανέλλα. Μυρίζοντας το υγρό αμέσως σου έρχεται η μυρωδιά της γλυκιάς ζύμης και της κανέλλας. Κατά την εισπνοή το πρώτο που γεύεσαι είναι ζεστή γλυκιά ζύμη με ισορροπημένη γλυκύτητα και  ακολουθεί ήπια γεύση της κανέλλας. Κατά την εκπνοή γεύεσαι ακόμη λιγότερο την κανέλλα και μένει η αίσθηση υπέροχης κρέμας χωρίς καθόλου βουτυρίλα (custard), μαζί με νόστιμη ζύμη. Φανταστείτε σαν ένα νόστιμο creamy μπισκότο που ένα λεπτό πριν το έχετε φάει.  Ιδανικό για όλη την ημέρα, χωρίς να είναι πολύ γλυκό, δεν πρόκειται να σε κουράσει και  αρκετά ενδιαφέρον για να το δοκιμάσετε. Η δοκιμή έγινε σε kayfun v4, με αντίσταση 1.0Ω, από titanium wire 0.25, 6 σπείρες σε διάμετρο 2.4 και Rayon Fiber.» 8/10 του έδωσε ο Χρήστος αλλά όπως το περιγράφει, κάπου στο 88/100 πρέπει να κυμαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου