Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Baker White - The Business Wall Street



Wall Street, 6mg, KF3.1ES Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.64Ω, Nakamitchi.

Το αγαπημένο σας γλυκόξινο κέρασμα από Key Lime, ανακατεμένο σε μία βελούδινα κρεμώδη τελειότητα. Αυτά μας λέει ο κατασκευαστής για το υγρό.

Όχι τίποτα άλλο, έχω και πρόσφατη την καταπληκτική εμπειρία από το Key Lime Cookie της Ripe Vapes και άντε τώρα να αποφύγω τη σύγκριση. Ανοίγοντας λοιπόν το μπουκαλάκι, η μυρωδιά λεμονιού γεμίζει τον τόπο. Όχι lime, λεμόνι. Με πολλή ένταση που θυμίζει φλούδα. Και αυτό είναι το μόνο στοιχείο το οποίο αναγνωρίζω στη μύτη. Υγρό στον ατμοποιητή λοιπόν και πάμε να δούμε τι λέει και από γεύση.


Λεμόνι. Πολύ λεμόνι. Τι πολύ, φωλιά από λεμόνια. Με όλα του τα αρώματα, οξύτητα, πικράδα και σε κάποια σημεία γλυκάδα. Ίσως αυτή η γλυκάδα να είναι το μόνο στοιχείο που έχει αυτό το υγρό από lime. Μετά από κάποια ml, το στόμα συνηθίζει την ένταση και το υγρό γίνεται πιο ήπιο. Σε αυτό το σημείο, η γεύση γλυκαίνει κάπως και αποκτά μια πιο γεμάτη υφή, στρογγυλεύει κάπως, και παρουσιάζει σημεία από μπισκότο ή από ζύμη. Στη ρινική εισπνοή, το μόνο που λείπει για να θεωρήσει κάποιος ότι βούτηξε τη μύτη του σε ένα λεμόνι, είναι το τσούξιμο. Στην εκπνοή από τη μύτη πάλι, τα αρώματα είναι πιο γλυκά και απαλά. Το χτύπημα είναι αρκετά αυξημένο και η παραγωγή ατμού σε επίπεδα σαφώς ανώτερα από το αναμενόμενο για τη σύσταση του υγρού. Η επίγευση είναι μέτριας έντασης και διάρκειας, ελαιώδης σε σημεία αλλά με την οξύτητα και ελαφρά πικράδα να κυριαρχούν. 

Νόστιμο υγρό από το οποίο άτμισα αρκετά τανκάκια για έναν επιπλέον λόγο, πέραν της απόλαυσης: παρατήρησα ότι μετά το άνοιγμα, το υγρό θόλωσε οπότε ήθελα να διαπιστώσω αν θα μου γονατίσει το πολυκαρβονικό του ατμοποιητή. Δεν το έκανε και έμεινα με την απόλαυση. Αν η εταιρεία χρησιμοποιεί άρωμα lime, δεν είναι πολύ καλό καθώς περισσότερο είναι λεμόνι. Μία μικρότερη ποσότητα από το συγκεκριμένο άρωμα και μία προσθήκη από ένα καλύτερο λάιμ νομίζω ότι θα έκανε το υγρό κορυφαίο. Στην παρούσα του μορφή, 79/100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου