Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Baker White - The Business Brass Tacks



Brass Tacks, 6mg, KF3.1ES Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.78Ω, Nakamitchi.

Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός από ωριμασμένη στον ήλιο φράουλα και κρεμώδη μπανάνα. Αυτά μας λέει η εταιρεία για το υγρό. Στη μύτη, το υγρό έχει ένα κρεμώδες άρωμα φράουλας το οποίο δεν είναι και τόσο φυσικό. Οι παλαιότεροι, θα θυμούνται το κλασσικό παγωτό «πατούσα» της ΕΒΓΑ, στην κλασσική του μορφή, όλο ροζ και χωρίς την προσθήκη της σοκολάτας στην κορυφή. Ε, αυτή ακριβώς τη μυρωδιά μου έβγαλε. Υγρό στον ατμοποιητή και πάμε να δούμε τι λέει και από γεύση.


Σχετικά αδιάφορο το γευστικό του αποτέλεσμα, ή σε απλά ελληνικά, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Η φράουλα δεν είναι και πολύ καλή, περισσότερο με άγουρη μοιάζει, και η μπανάνα δεν εμφανίζεται σε κανένα σημείο ως ανεξάρτητη γεύση. Έχει κρεμώδη υφή και μια γλύκα όμως τα οποία είναι στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να οφείλονται σε μπανάνα, ή κρέμα μπανάνας ή κάτι παρόμοιο. Σε κάποιες φάσεις, εμφανίζεται και μια οξύτητα η οποία κάνει την φράουλα πιο πιστευτή, αλλά όχι πάντα και δεν κάνει και μεγάλη διαφορά για το υγρό. Στη ρινική εισπνοή, τα στοιχεία της φράουλας γίνονται πιο έντονα, λόγω της οξύτητας που πλέον είναι πιο αισθητή, ενώ στην εκπνοή από τη μύτη δεν μπορώ να καταλάβω φρούτο παρά ένα συνδυασμό γλυκού και ξινού, χωρίς άλλες διευκρινήσεις. Το χτύπημα και εδώ ελαφρύ ενώ η παραγωγή ατμού κάπως πιο αυξημένη από το αναμενόμενο. Η επίγευση είναι αδιάφορη και περιορίζεται σε μια γλυκάδα και μία κρεμώδη αίσθηση, συνοδευόμενη από αυτό που οι φίλοι μας του εξωτερικού λένε «mouthwatering effect».

Παντελώς αδιάφορο υγρό, το οποίο δεν με έκανε να νιώσω ανυπομονησία μέχρι να τελειώσει. Ούτε με έκανε να λυπηθώ όμως που τελείωσε. 61/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου