Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Baker White - The Business Bank Roll



Bank Roll, 6mg, KF3.1ES Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.78Ω, Nakamitchi.

Ένα έντονο smoothie από άγρια μύρτιλα το οποίο θα σας κάνει να λαχταράτε κι άλλο... Κι άλλο... Κι άλλο... Αυτά μας λέει η εταιρεία για το υγρό. Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, η μυρωδιά είναι πολλά υποσχόμενη. Κρεμώδης, με αρκετή οξύτητα και με τις γήινες νότες του φρούτου. Με αρκετή επιφύλαξη, έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα.


Δεν είναι καθόλου κακό. Ο ατμός είναι αρκετά απαλός στην αίσθηση και η οξύτητα αισθητή σε κάθε σημείο. Υπάρχει γλυκάδα αλλά υπάρχει και μια περίεργη γευστική νότα που θυμίζει ξύλο, κοτσάνι, κουκούτσι ή κάτι τέτοιο. Στην εισπνοή από τη μύτη, η οξύτητα αυξάνεται αρκετά ενώ στην εκπνοή από τη μύτη τα αρώματα από το μύρτιλο καθώς και μια γλυκάδα κυριαρχούν. Το χτύπημα είναι σχετικά ελαφρύ ενώ η παραγωγή ατμού στα αναμενόμενα επίπεδα. Η επίγευση δεν μένει για πολύ και εστιάζει στην παρουσία του γλυκού και του όξινου, σαν να έχεις φάει κάτι από αυτά που ονομάζουμε «φρούτα του δάσους».

Δεν με χάλασε, δεν με ενθουσίασε. Το φρούτο αποδίδεται σχετικά καλά και χωρίς χημικά στοιχεία και δεν κουράζει. Αν υπάρχει κάποια χτυπητή διαφορά μεταξύ άγριου και «εξημερωμένου» μύρτιλου, δεν το γνωρίζω, το μόνο όμως που μου προκαλεί ως συναίσθημα αυτό το υγρό, είναι ότι απλά δεν είναι κακό. Ούτε κάτι ιδιαίτερο όμως. 64/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου