Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Baker White - The Business Introduction



Μια νέα ετικέτα μας παρουσιάζει η Baker White, χρησιμοποιώντας τη συνταγή που τρέχει καλά: μικρές σειρές με λίγες γεύσεις, ένα concept στην ετικέτα και διαφορετικό concept στη γεύση. Παρέλαβα τη σειρά από την Alter Ego μαζί με τα Evo και V Type και τα άφησα για τελευταία επειδή από μια πρόχειρη έρευνα, βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες τις γεύσεις τις οποίες επιθυμεί να μας παρουσιάσει. Είναι η δεύτερη σειρά της που δοκιμάζω μετά τα Odin (101, 103, 104, 105, 107, 113, συμπέρασμα), αποτελείται από 5 γεύσεις, όλες βασισμένες στο concept του φρουτένιου smoothie, περιέχουν 60% VG και είναι διαθέσιμες σε νικοτίνες 0, 3, 6 και 12 mg/ml. Στην Ελλάδα τα βρίσκουμε στην Alter Ego προς €16.90/30ml, τιμή η οποία αν τα υγρά είναι καλά, μου φαίνεται νορμάλ.


Η Baker White φτιάχνει για κάθε σειρά της μια μίνι ιστοσελίδα, υποτυπώδους μορφής με κάποιες πολύ βασικές πληροφορίες. Προφανώς σκοπός αυτών των σελίδων, είναι να υπάρχει κάτι ως αποτέλεσμα στα search και όχι να λειτουργήσει ως e shop. Σε αυτή τη σελίδα τους λοιπόν, μπορούν όσοι το βρίσκουν απαραίτητο, να δουν και τις αναλύσεις: http://thevapebiz.com/lab-reports/

Πέραν των άλλων στοιχείων, η εταιρεία μας μιλάει λίγο και για το concept πίσω από τα υγρά. Μεταφράζω λοιπόν.

Από το Manhattan ως το Hong Kong, όλοι μας κυνηγάμε ένα όνειρο. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας με τα υγρά The Business, μία νέα εκλεκτή σειρά εμπνευσμένη από φρέσκα φρούτα στη μορφή των smoothie. Αν έχετε ξεπεράσει την επιθυμία σας να ατμίζετε γλυκά και τώρα επιθυμείτε κάτι απλό και γευστικό, αυτά τα υγρά είναι ακριβώς ότι ψάχνετε. Όλες οι αγαπημένες σας γεύσεις της φύσης σε ένα απαλό σαν μετάξι ατμό: γλυκά μούρα, κρεμώδης μπανάνα, ζουμερά εσπεριδοειδή και λαχταριστά πεπόνια. Το μυστικό για την επιτυχία είναι σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα. Σηκώστε λοιπόν τα μανίκια και ατμίστε τα The Business, όταν μόνο το καλύτερο είναι αποδεκτό.

Μέχρι να διαβάσω τις δυο τελευταίες προτάσεις, ήμουν ενθουσιασμένος. Τώρα απλά κρατάω μικρό καλάθι καθώς το έχω ξαναδεί το έργο! Ελπίζω στο τέλος της δοκιμής να επικρατήσει ο ενθουσιασμός, καθώς από τις περιγραφές των γεύσεων μου τρέχουν ήδη τα σάλια! Ας πάμε να τα δούμε λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου