Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Seven - Conclusion



Θεωρώ ότι η επιλογή καλών πρώτων υλών, είναι το Α και το Ω σε μια προσπάθεια κατασκευής υγρών. Τα τρία πρώτα που δοκίμασα μου άφησαν άσχημες εντυπώσεις, και το χειρότερο όλων ήταν ότι με αποθάρρυναν από το να συνεχίσω τη δοκιμή. Χαίρομαι που δεν το έκανα, και ακόμα περισσότερο χαίρομαι που δεν δοκίμασα τα δύο τελευταία πρώτα, καθώς νομίζω ότι θα με ξενέρωνε απίστευτα κάτι τέτοιο. Τις ζωές και τις αμαρτίες, τις συστήνω ανεπιφύλακτα για δοκιμή, το δεύτερο το συστήνω και για άμεση τυφλή αγορά. Τα υπόλοιπα, ενέχουν ρίσκο. Υπάρχουν και άλλα δύο υγρά της εταιρείας, τα οποία συνειδητά επέλεξα να μην δοκιμάσω καθώς από την περιγραφή τους συμπεραίνω ότι πάμε σε βούτυρα και κρέμες. Έχω δηλώσει και στο παρελθόν την απέχθειά μου σε αυτές τις γεύσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να χαλαστώ μετά το λεμονάκι. Παραθέτω πάντως τις περιγραφές, όπως αναφέρονται στο site της Replace Smoke.







7 WONDERS
Το 7 Wonders όπως και τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου, είναι απίστευτα μαγικό, απόκοσμο, σχεδόν αδύνατο να υπάρχει στην πραγματικότητα. Εντούτοις, είναι όντως εδώ προκειμένου να θυμίζει τις δυνατότητες της ανθρώπινης φαντασίας και δημιουργικότητας. Ένα κράμα κρέμα καραμέλας γλυκό, βελούδινο και ντελικάτο, που μοιάζει σχεδόν ονειρικό αλλά μπορεί να σας μαγέψει κάθε στιγμή της ημέρας.










7 KINGS
Το 7 Kings είναι επηρεασμένο από την εξουσία των Επτά Βασιλιάδων της Ρώμης με το πέρασμά της από τη Μοναρχία στη Δημοκρατία. Με γεύση Virginia και καραμέλα βουτύρου (Butterscotch) σε απόλυτη ισορροπία, έχοντας ώς αφετηρία την αγνή γεύση του καπνού, καταφέρνει να τη συνδυάσει ανέλπιστα με το γλυκό άρωμα του βουτύρου και της καραμέλας μέσα από μία αρμονική συνύπαρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου