Κυριακή 10 Μαΐου 2015

After-8 - Omerta



Omerta, 6mg, KF4 Clone, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 1.99Ω Nakamitchi

Η επιλογή των γκάνγκστερ για ένα καλό άτμισμα! Μια μοναδική και νόστιμη συνταγή που συνδυάζει γλυκιά καπνική γεύση με κρέμα φουντουκιού. Και για την επίγευση, μια πρέζα κανέλας. Συστήνεται ανεπιφύλακτα μετά από ένα παραδοσιακό Σισιλιάνικο γεύμα!

Έτσι περιγράφει ο κατασκευαστής αυτό το υγρό. Αυτό το υγρό το ζήτησα συγκεκριμένα γιατί ήθελα να το αναλύσω παραπάνω. Ήταν από τα πρώτα υγρά της εταιρείας που δοκίμασα, ευγενική προσφορά συνατμιστή.
Μιλάμε για την εποχή που τα μπουκαλάκια της After-8 είχαν ακόμα χειρόγραφες ενδείξεις νικοτίνης. Τότε, δεν ασχολούμουν με επισκευάσιμων ούτε έγραφα με τόση μανία, αλλά το θυμάμαι γιατί μου είχε προκαλέσει εντύπωση η πολυπλοκότητά του και το μπέρδεμα των γεύσεων. Ήταν 18ρι το υγρό τότε, και το είχα βαθμολογήσει με 77/100, προτού φτιάξω τη μέθοδο βαθμολόγησής μου, χρησιμοποιώντας περισσότερο τη συγκριτική μέθοδο. Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, γύρισα πίσω στη στιγμή που το είχα πρωτοδοκιμάσει. Περίεργη μυρωδιά, με καπνικά στοιχεία και κανέλα. Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Πράγματι, οι γεύσεις είναι πλέον καθαρές και ξάστερες. Το υγρό είναι κατά κανόνα καπνικό, με γεύση φουντούκι και κανέλα. Το φουντούκι και η κανέλα είναι τόσο καλά πλεγμένα μεταξύ τους, που πραγματικά νομίζεις ότι είναι αλεσμένα μαζί. Στη ρινική εισπνοή, κυριαρχεί το καπνικό στοιχείο του υγρού, το οποίο θυμίζει καπνά ανατολίτικου τύπου όπως τα ξέρουμε στα υγρά αναπλήρωσης. Στην εκπνοή από τη μύτη, έρχεται ο καπνός και πάλι μαζί με λίγη κανέλα. Το ντουμάνι είναι πλούσιο και το χτύπημα στα απολύτως αναμενόμενα επίπεδα. Θα έλεγα με σιγουριά ότι έχει εξελιχθεί η συνταγή από την πρώτη φορά που το δοκίμασα, καθώς παρά τη χρήση σε εργοστασιακό τότε το θυμάμαι πολύ πιο γεμάτο και ταυτόχρονα πιο μπουχτιστικό. Και η επίγευση, είναι όντως μια ελαφριά κανέλα, όχι πολύ επίμονη. Το συνολικό αποτέλεσμα του υγρού είναι όντως φοβερό. Δεν ξέρω τι συνηθίζουν να ατμίζουν στη Σικελία μετά από ένα γεύμα, πάντως αν είναι αυτό, τους ζηλεύω. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να δουλέψει για όλη μέρα αυτό το υγρό, αλλά ξέρω ότι όποτε το πιάνω στα χέρια μου θα το τιμώ με χαρά! 93/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου