Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Seven - 7 Arts



7 ARTS, 6mg, KF4 clone, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 1.48Ω, Nakamitchi

Tο 7 Arts της Seven προκαλεί τις ανθρώπινες αισθήσεις, διεγείροντας το νου αλλά και το συναίσθημα, όπως ακριβώς κάνουν και οι Επτά Τέχνες. Με γεύση ιταλικού limoncello, το 7 Arts αφήνει μία έντονη αίσθηση καλοκαιριού και νοσταλγίας.

Αυτά μας λέει το site της Replace Smoke για το υγρό. Ανοίγοντας λοιπόν το μπουκαλάκι, κυριαρχεί η μυρωδιά του λεμονιού σε μπόλικο βαθμό. Οι παλαιότεροι θα θυμάστε την κολόνια «Μυρτώ» λεμόνι, ε κάτι τέτοιο αλλά χωρίς το χημικό στοιχείο της μυρωδιάς.
Το αν φέρνει σε limoncello, θα το δούμε σε λίγο, πάντως από μυρωδιά πάει πολύ καλά. Και πέσαμε και σε ποτό από το οποίο παρασκευάζω λίτρα κάθε χρόνο, για φίλους, και με πολλές παραλλαγές – αναβαθμίσεις από την κλασσική συνταγή! Έβαλα λοιπόν υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Όχι καλή και χημική γεύση λεμονιού είναι αυτό που έρχεται στο στόμα. Κάτι σαν να στάζεις καθαρό αιθέριο έλαιο στη γλώσσα. Μονοδιάστατη γεύση που δεν είναι και πολύ πιστή στο λεμόνι, και σίγουρα ουδεμία σχέση έχει με limoncello. Στη ρινική εισπνοή τα πράγματα χειροτερεύουν αρκετά καθώς εμφανίζεται μια χημική μυρωδιά, αυτό που έλειπε από το άρωμα στο μπουκαλάκι, και μετατρέπεται πλέον στην προαναφερθείσα κολόνια. Το ίδιο συμβαίνει και με τη ρινική εκπνοή. Το χτύπημα είναι αρκετά πιο πάνω από το αναμενόμενο. Η επίγευση έχει καλά και κακά στοιχεία. Το καλό είναι ότι αφήνει στο στόμα ένα τάγκισμα το οποίο παραπέμπει όντως σε λεμόνι και στο ποτό, και το κακό είναι ότι πέραν αυτού και μιας χημικής αίσθησης λεμονιού, δεν μένει τίποτα. Αυτό το οποίο μου θυμίζει σαν συνολική αίσθηση το υγρό, είναι το λευκό οινόπνευμα με γλυκερίνη και άρωμα λεμόνι που αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ. Άσχημα ξεκινήσαμε! 42/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου