Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Seven - 7 Heaven



7 HEAVENS, 6mg, Kayfun 3.1ES clone, nano tank, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 2.41Ω FF2.

To 7 Heavens της Seven είναι ένα μείγμα φράουλας και λευκής σοκολάτας, που επιδρά κοσμικά στην καθημερινότητά μας, όπως οι Επτά Ουρανοί ασκούν γοητεία στον άνθρωπο ήδη από την εποχή του Πτολεμαίου και της ελληνορωμαϊκής αστρονομίας. 

Αυτά μας λέει το Site της Replace Smoke για το υγρό. Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, κυριαρχεί έντονα η μυρωδιά της φράουλας, με την χαρακτηριστική της οξύτητα να κάνει αισθητή την παρουσία της. Υπάρχει και μια ελαφρά γλυκάδα στο βάθος αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό.
Θυμίζει πολύ τη στιγμή που ψιλοκόβουμε φρέσκες φράουλες για μια φρουτοσαλάτα ή για ένα γλυκό. Ωραίες καλοκαιρινές μνήμες ξυπνούν από τη μυρωδιά! Ο κλώνος υποδέχτηκε το υγρό και ξεκίνησα. Και για άλλη μια φορά, απογοήτευση. Η γεύση της φράουλας είναι εντελώς χημική και θυμίζει χαλασμένη μαρμελάδα, με μια γλυκάδα μπουχτιστική και αταίριαστη. Η υποτιθέμενη λευκή σοκολάτα υπάρχει μόνο στα χαρτιά ενώ η γεύση κουράζει πολύ γρήγορα. Δεν βιάστηκα καθόλου να περάσω σε συμπεράσματα και του έδωσα δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, δεν είναι λίγα τα υγρά άλλωστε τα οποία θέλουν λίγη ώρα για να αποδώσουν τη γεύση τους. Και όμως, παρόλα αυτά, δεν βελτιώθηκε καθόλου η εμπειρία. Τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμα περισσότερο τη στιγμή που άφησα τον ατμό να περάσει στη μύτη. Όξινη και άσχημη μυρωδιά φράουλας με έντονη χημική αίσθηση που δεν παραπέμπει σε τίποτα το φυσικό. Το χτύπημα μπορεί να είναι στα επιθυμητά και αναμενόμενα επίπεδα, το ντουμάνι μπορεί να είναι πλούσιο αλλά η γεύση δεν αντέχεται για πολύ. Εκτός από τη μυρωδιά από το μπουκαλάκι, υπάρχει όμως και άλλο ένα θετικό στοιχείο γι αυτό το υγρό, και αυτό είναι η επίγευση. Δεν είναι πολύ επίμονη, αλλά αφήνει ωραία στοιχεία γλυκιάς και κρεμώδους φράουλας. Μια ωραία μυρωδιά στο μπουκάλι και μια ποιοτική επίγευση όμως, δεν είναι αρκετά για να κάνουν ένα υγρό καλό. 38/100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου