Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Seven - 7 Lives



7 LIVES, 6mg, Erlkonigin clone, nano tank, Kanthal A1 0.25mm, 2.0mm MC, 2.11Ω, βαμβάκι.

Σύμφωνα με το μύθο η γάτα, ζώο ιερό στην Αίγυπτο, έχει επτά ζωές, ικανές να της δώσουν την σιγουριά να ζει παραδομένη στα πάθη της. Το 7 Lives από Sweet Tobacco σας επιτρέπει να γεύεστε την επικίνδυνη γεύση του καπνού χωρίς τις βλαβερές επιπτώσεις του. Ιδανικούς για όσους θέλουν να ''ζουν στα άκρα'' αλλά με ασφάλεια! Ένας φανταστικός συνδυασμός από απαλό καπνό Virginia σε συνδυασμό με μέλι και και μυρωδικά που δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Αυτά μας λέει το Site της Replace Smoke για το υγρό. Πρώτο υγρό της εταιρείας που θα δοκιμάσω και θα έχει και καπνικό στοιχείο, θεωρητικά πάντα.
Με ανησυχεί κάπως η καπνική βάση η οποία είναι Virginia, αλλά άλλη μια εκδοχή που είχα δοκιμάσει και περιελάμβανε αυτό το καπνικό με μέλι και μυρωδικά, δεν ήταν καθόλου άσχημη. Μπορεί όχι του γούστου μου, αλλά αυτό δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο. Άνοιξα το μπουκαλάκι και το έφερα στη μύτη, και πράγματι τα αρώματα είναι πολύ ωραία. Ελάχιστα καπνικό, με την χαρακτηριστική μυρωδιά του Virginia να απουσιάζει πλήρως, με το μέλι να μην μπουχτίζει και την κανέλα και το γαρύφαλλο να υπάρχουν στο υπόβαθρο. Υπάρχει και κάτι άλλο στη μυρωδιά, αλλά δεν μπορώ να το εξακριβώσω ακόμα, ελπίζω να αποκαλυφθεί στη γεύση. Έβαλα λοιπόν υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Επιτέλους! Ένα ωραίο υγρό! Ελαφρά καπνικό, αρκετά γλυκό, με το μέλι να στρογγυλεύει αλλά να μην μπουχτίζει και την κανέλα να δίνει άλλο επίπεδο. Η χαρακτηριστική γεύση Virginia δεν ξεχωρίζει με τίποτα και προσωπικά το θεωρώ plus αυτό! Το μέλι πάντως δεν έχει την κλασσική γεύση που έχουμε συνηθίσει σε υγρά αναπλήρωσης. Αφήνει μια καβουρντισμένη αίσθηση, ένα πράμα σαν το τραγανό μέλι που βρίσκουμε σε special λαγάνες την καθαροδευτέρα, ή και άλλες μέρες αν έχουμε πολύ καλό φίλο φούρναρη, στην Περιφέρεια τουλάχιστον! Λες αυτή η κρυφή γεύση που δεν μπορώ να αναγνωρίσω, να είναι σουσάμι?? Στη ρινική εισπνοή, μου θύμισε ένα από τα περίεργα της Five Pawns, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν είναι αυτό που περιέχει άνηθο, ή αυτό που περιέχει horehound herb. Προς το horehound τείνω πάντως. Στην εκπνοή από τη μύτη ο ατμός είναι πραγματικά ουδέτερος. Το ντουμάνι κάπως υποτονικό σε σχέση με τα προηγούμενα, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στον ατμοποιητή, ο οποίος είναι γνωστός για το λιγότερο ντουμάνι του, ή στο στήσιμο. Εκεί μπορεί να οφείλεται και το αυξημένο χτύπημα. Η επίγευση δεν είναι πολύ επίμονη, και σε πολλούς μπορεί να θυμίσει λουκουμάδες με μέλι. Έχει και κάποια κακά αυτό το υγρό, λίγα ευτυχώς. Λείπει αυτό που λέμε βάθος και σώμα, ενώ οι γεύσεις αποδίδονται μονοεπίπεδα και όλες μαζί κατά κανόνα, με εξαίρεση κάποιες στιγμές στις οποίες φαίνεται οι γεύσεις να έρχονται κατά κύματα, αλλά αυτό συμβαίνει λίγες φορές. Θα θεωρήσω ότι αυτή η ευχάριστη αλλαγή στη συμπεριφορά του, έχει την αιτία της στην θέρμανση του υγρού κατά τη διάρκεια μεγάλης τζούρας. Ένα ωραίο υγρό, χωρίς πολλές τρέλες, ιδιαίτερο, αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Αν μπορεί κανείς να κάνει μια τέτοια δήλωση. 77/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου