Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Seven - 7 Seas



7 SEAS, 6mg, Erlkonigin clone, Kanthal A1 0.25mm, 2.0mm MC, 2.11Ω, βαμβάκι.

Το 7 Seas απευθύνεται στους θαλασσοπόρους των αιώνων και τους ταξιδευτές του σήμερα, καθώς οι Επτά Θάλασσες κρύβουν στο βυθό τους χίλια χρώματα και πλάσματα. Έτσι και το μείγμα από ροδάκινο και φρούτα του πάθους προκαλεί να σας πάρει μαζί του σε μακρινά ταξίδια με τη βελούδινη φρουτώδη γεύση του και το μεθυστικό άρωμά του.
 
Αυτά μας λέει το Site της Replace Smoke για το υγρό. Ευχάριστα νέα από την περιγραφή. Το Passion Fruit έγινε αγαπημένη γεύση για μένα από όταν το συνάντησα για πρώτη φορά ως μέρος χυμού, μετά σε μαρμελάδα και αρκετά μεγάλος πια σε φυσικό φρούτο.
Άνοιξα λοιπόν το μπουκαλάκι και η μυρωδιά ήταν η ίδια γνώριμη του φρούτου που μου αρέσει. Ώριμη, χαρακτηριστική, κρεμώδης και εξωτική, όπως θα έπρεπε να είναι. Προκατειλημμένος πλέον από τα δύο προηγούμενα, έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Και καλά έκανα και ήμουν προκατειλημμένος καθώς και πάλι η γεύση ήταν απογοήτευση. Το ροδάκινο που υπόσχεται η περιγραφή είναι μάλλον άφαντο στη γεύση, και φυσικά λείπει εντελώς από τη μυρωδιά. Το φρούτο του πάθους, υπάρχει σίγουρα, αλλά η ποιότητα και η υλοποίησή του απέχει πολύ από αυτό που θα ήθελε να δώσει ο κατασκευαστής. Η αίσθηση και η γεύση μπορεί να περιγραφεί περισσότερο ως μια χαλασμένη και μπαγιάτικη motion με έξτρα προσθήκη passion fruit. Τα ίδια συμβαίνουν και στη ρινική εισπνοή μόνο που τώρα υπάρχει και μια οξύτητα καθώς και μια χημική αίσθηση, σε μικρότερο πάντως βαθμό από το προηγούμενο υγρό. Και πάλι το χτύπημα ήταν στα αναμενόμενα επίπεδα, και πάλι το ντουμάνι πλούσιο. Από τα τρία μέχρι στιγμής πάντως, ήταν το μόνο που παρακάλαγα να τελειώσει για να καθαρίσω τον ατμοποιητή. Η επίγευση που αφήνει, στην ουσία κάνει το στόμα να νομίζει ότι έχει καταναλώσει κάποιο απροσδιόριστο φρούτο υπό μορφή πούλπας, εν μέρει καλό είναι αυτό καθώς την ίδια ακριβώς αίσθηση αφήνει και το φρούτο του πάθους στο στόμα. Γενικά πάντως, είναι κακό υγρό και δύο συνατμιστές που το δοκίμασαν, θεώρησαν ότι ατμίζουν μούχλα. Δεν είναι και τόσο τραγικό πάντως. 32/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου