Σάββατο 9 Μαΐου 2015

After-8 - Bite Me



Bite me, 6mg, KF 3.1ES Clone, Nano Tank, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 1.86Ω, Nakamitchi

Πίτα με φυστικοβούτυρο, κρέμα Kahlua, καρύδα και σιρόπι μπανάνας. Βάλτε και λίγη χτυπημένη κρέμα επάνω, και ιδού η υπέρτατη αμαρτία!

Έτσι περιγράφει ο κατασκευαστής αυτό το υγρό. Ήταν ένα από τα υγρά που ζήτησα καθώς έχει συζητηθεί πολύ. Σίγουρα η περιγραφή του εξάπτει τη φαντασία, δημιουργεί προσδοκίες και φέρνει στο μυαλό γνώριμες και λατρεμένες γεύσεις. Άνοιξα το μπουκαλάκι και το έφερα στη μύτη. Το άρωμα που υπερισχύει είναι αυτό της μπανάνας, και ακολουθείται από μια «ψημένη» και μπισκοτένια μυρωδιά.
Υπάρχουν και τα αρώματα καφέ, σε δεύτερο πλάνο, ενώ το φιστίκι στην μυρωδιά δεν νομίζω να μπορέσει να το αναγνωρίσει κανείς, εκτός αν το πρώτο πράμα που του έρθει στο μυαλό ανοίγοντας το μπουκαλάκι, είναι το Grandmaster, είναι δυνατόν με λίγη φαντασία! Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Απίστευτη γεύση! Η μπανάνα και το φιστίκι σε σχετική ισορροπία, στο υπόβαθρο η γεύση του λικέρ σε μικρή ποσότητα και όλα αυτά πάνω σε ένα καλοψημένο brownie. Αν ήταν γλυκό, αυτό ακριβώς θα φανταζόμουν, ένα brownie με φιστίκια και Kahlua στη ζύμη, με πηχτή sauce μπανάνας από πάνω. Στη ρινική εισπνοή εμφανίστηκε και η καρύδα, οπότε στο ανωτέρω γλύκισμα προσθέτω και τα τρίμματά της! Στην εκπνοή από τη μύτη, υπερισχύει η μπανάνα και το φιστίκι και εμφανίζονται και κάποιες νότες βανίλιας. Ντουμάνι φυσιολογικό και το χτύπημα ελαφρύ, ευτυχώς κατά τη γνώμη μου. Η επίγευση δεν είναι καθόλου επίμονη και περιορίζεται σε γλυκιά μπανάνα και λίγο φιστίκι. Το ωραιότερο όμως με αυτό το υγρό είναι ότι οι γεύσεις είναι μετριασμένες και όχι πολύ έντονες, γεγονός το οποίο το κατατάσσει στα ολοήμερα υγρά με ευκολία. Εξαιρετική υλοποίηση, η οποία επί προσωπικού θα γινόταν ακόμα καλύτερη με λίγο περισσότερη καρύδα, ει δυνατόν ψημένη. 92/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου