Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

After-8 - Breakfast



Breakfast, 6mg, KF 3.1ES Clone, Nano Tank, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 2.40Ω, Nakamitchi

Αρχίστε τη μέρα σας με αυτό το ξεχωριστό υγρό. Το τέλειο ταίρι για τον πρωινό σας καφέ. Εμπιστευτείτε μας, δεν μπορεί να γίνει καλύτερο. Απολαύστε!

Έτσι περιγράφει ο κατασκευαστής αυτό το υγρό. Στην περιγραφή, είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την γεύση του υγρού. Έφερα λοιπόν το μπουκαλάκι στη μύτη και η μυρωδιά του έχει ως κυρίαρχο στοιχείο την έντονη κρέμα σοκολάτας. Επηρεασμένος και από την ονομασία του υγρού, τολμώ να πω ότι μου θυμίζει το άρωμα που έβγαινε από το σακουλάκι όταν άνοιγα ένα κρουασάν με κρέμα κακάο, όχι με πραλίνα.
Και αν ήθελα να το παρακάνω λίγο, θα έλεγα ότι πρόκειται για μπριος αντί για την κλασσική ζύμη κρουασάν. Αλλά δεν θέλω. Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Καμία σχέση! Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό αλλά ούτε ένα στοιχείο της μυρωδιάς, δεν έχει σχέση με τη γεύση! Στην αρχή μου θύμισε κάποιες απόπειρες άλλων εταιρειών για cappuccino, αλλά μου έφυγε γρήγορα αυτή η εντύπωση. Η γεύση η οποία επικράτησε, είναι αυτή των δημητριακών. Ίσως και λίγο γάλα. Εντύπωση μου έκανε η πολύ ελαφρά αλμύρα που μένει στο τέλος της εισπνοής και ταιριάζει απόλυτα με το concept. Στην εισπνοή από τη μύτη το γάλα γίνεται κάπως πιο έντονο και όχι και τόσο ευχάριστο σε προσωπικό επίπεδο, ενώ νομίζω ότι αναγνώρισα και κάτι γλυκό, ίσως σταφίδα ή κάτι παρόμοιο, ενώ στην εκπνοή από τη μύτη εμφανίστηκε κάτι καραμελένιο αλλά απροσδιόριστο. Το ντουμάνι είναι μπόλικο ενώ το χτύπημα αποδίδεται κάπως παραπάνω από το αναμενόμενο. Η επίγευση είναι ταυτόχρονα ξηρή, όπως ακριβώς μετά από μια μπουκιά μούσλι, και ταυτόχρονα mouthwatering κάνοντας τα σάλια κυριολεκτικά να τρέχουν. Νομίζω ότι πείνασα κιόλας! Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος στο πως να χαρακτηρίσω αυτό το υγρό, καθώς ούτε με γοήτευσε αλλά ούτε και με απογοήτευσε. Με σιγουριά μπορώ να πω ότι δεν με βλέπω να μένω μαζί του, και ότι δεν θα αποτελούσε το τέλειο ταίρι για το δικό μου πρωινό καφέ. Ίσως αν είχε μια προσθήκη μέλι και σοκολάτα να γινόταν ακόμα πιο breakfast. Επίσης, από τα υγρά που δοκίμασα μέχρι στιγμής, είναι το πιο μονοεπίπεδο. 78/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου