Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Saints & Sinners - Prodigal Son


Prodigal Son, Dead Rabbit 24, 2*Ni80 Coilology Alien, 3.0mm, 0.10Ω, Cotton Candy

Και τώρα που έχουμε πιει τις μπυρίτσες μας, ώρα για το ζόρικο υγρό της παρέας. Ο κατασκευαστής μας μιλάει για ένα υγρό με τρία διαφορετικά είδη καπνών, ρούμι, σοκολάτα και καρύδα. Το ρούμι σε συνδυασμό με καπνό δείχνει να έχει άνοδο τον τελευταίο καιρό οπότε πάμε να το δούμε. Το άρωμα από το μπουκαλάκι έχει αλκοόλ και γλύκα. Περισσότερο θυμίζει ένα πούρο με την πρύμνη «βαπτισμένη» σε κονιάκ παρά οτιδήποτε άλλο. Ζόρικος δείχνει ο «άσωτος υιός»... Πάμε να δούμε τι λέει και από γεύση.


ΠΟΛΥ έντονη γεύση ρούμι, δυνατό και αλκοολικό χτύπημα στο λαιμό και δυνατή καπνική ένταση στο τέλος της τζούρας. Κάπως έτσι βγαίνει σε ανάλυση το αποτέλεσμα του υγρού. Αν το δούμε ολοκληρωμένα, θυμίζει καπνά τύπου oriental, με το ρούμι και τη σοκολάτα να δίνουν αυτή την «sickly sweet» αίσθηση που συνήθως παίρνουμε από το βύσσινο αυτών των υγρών. Την καρύδα δεν τη βρήκα στη γεύση, και να πω την αλήθεια θα την ήθελα ψημένη και έντονη εδώ. Στη ρινική εισπνοή το ρούμι είναι υπερβολικά έντονο, αν και ευχάριστο, και νιώθω ένα τσούξιμο, ενώ η σοκολάτα είναι το στοιχείο που ακολουθεί. Στην εκπνοή από τη μύτη, η αίσθηση είναι σαν ένα βαρύ καπνό πίπας με τη σοκολάτα να βάζει τα δυνατά της σε αυτό σημείο. Η επίγευση είναι έντονη και με μέτρια διάρκεια, και έχει σημεία από αλκοόλ, κακάο και μία φρέσκια ελαιώδη αίσθηση σαν να έχεις βγάλει πούρο από το στόμα, χωρίς όμως την ξηρότητα και το κάψιμο. Πολύ έντονο υγρό και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το φανταστώ σε βραδινή έξοδο. Μάλλον σε φάση χαλάρωσης εντός της οικίας, με κάποια πολύ καβουρντισμένη σκούρα μπύρα. 87/100, μου έλειψε η αίσθηση της καρύδας από το συνδυασμό.

Πολύ δυνατή προσπάθεια στον χώρο των Shake and Vape, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι μετά από 2-5 ημέρες το αποτέλεσμα είναι καλό. Εγώ θα συστήσω δέκα μέρες. Πολύ καλές γεύσεις, με τα γούστα μου να κινούνται στο πεπονάκι και στα ξηροκάρπια περισσότερο, το δεύτερο δοκίμασε αρκετά την αντικειμενικότητά μου πρέπει να ομολογήσω. Στα €9.00 για αποτέλεσμα 60ml, νομίζω ότι το να μην τα δοκιμάσει κάποιος, κινείται μεταξύ βαριάς αμέλειας και εγκλήματος! Το Late Hours και το Blue Spirit τα συστήνω ανεπιφύλακτα ακόμα και για τυφλή αγορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου