Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Νέφαλο - Κοπέλι

Κοπέλι, Dead Rabbit 24, 2*Coilology Ni80 Alien, 3.0mm, 0.10Ω, Cotton Candy.

Το κοπέλι, είναι το αρσενικό παιδί. Ίσως η πιο αναγνωρίσιμη λέξη της κρητικής ντοπιολαλιάς από εμάς τους λιγότερο μυημένους! Ο κατασκευαστής μας μιλά για μαλλί της γριάς, καραμέλες, κρέμες, ζουμερό ροδάκινο και λατρεμένη γεύση τσιχλόφουσκας. Ένας μικρός χαμός με άλλα λόγια! Στη μυρωδιά από το μπουκαλάκι, μόνο ροδάκινο και τσιχλόφουσκα βρήκα, με εμφανές θετικό σημείο της απουσία χημικής μυρωδιάς, που συνήθως είναι αναμενόμενη σε τέτοια υγρά. Πάμε να δούμε τι λέει και από γεύση.


Μπέρδεμα στη γεύση. Κρέμες, καραμέλες και μαλλί της γριάς, άφαντα. Το ροδάκινο είναι σίγουρα εκεί, αλλά το καλύπτει κατά πολύ η γεύση της τσιχλόφουσκας η οποία περισσότερο θυμίζει τσίχλα λεμόνι. Στη ρινική εισπνοή δεν μπορώ να βρω κάποια διαφοροποίηση και στην εκπνοή από τη μύτη παρατηρώ μια αύξηση στην ένταση του ροδάκινου. Η επίγευση είναι μικρή και μέτριας έντασης και αφήνει μια αίσθηση γλύκας και φρούτου στο στόμα. Σε κάποια σημεία μπορώ να πω ότι μου θύμισε τσάι ή κάτι τέτοιο, γεγονός που ενισχύεται από τη στυφή αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Εμένα μου αρέσει αυτή η αίσθηση, κάνει γενικά τα υγρά αναπλήρωσης πιο φιλικά με αλκοολούχα ποτά.

Πολύ μπερδεμένη απόπειρα, και στην περιγραφή αλλά και στην υλοποίηση. Ίσως μια παραλλαγή που θα έχει μόνο τσιχλόφουσκα και ροδάκινο, μαζί με κάτι να αυξάνει γλύκα και οξύτητα να ήταν πολύ καλύτερη σε αυτό το σκεπτικό. 65/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου