Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Νέφαλο - Άθος

Άθος, Dead Rabbit 24, 2*Coilology Ni80 Alien, 3.0mm, 0.10Ω, Cotton Candy.

Άθος σημαίνει στάχτη, και καταλαβαίνουμε που ακριβώς το πάει ο κατασκευαστής όταν διαβάζουμε στην περιγραφή του ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο καπνικό υγρό το οποίο είναι ιδανικό για όσους προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο. Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι είναι αυτό που συναντάμε ως oriental καπνά στο άτμισμα. Ένας βαρύς καπνός με λουλουδάτες νότες οι οποίες συνήθως οφείλονται σε τριαντάφυλλο ή βύσσινο και σοκολάτα. Πάμε να δούμε τι λέει και από γεύση.


Ωραίος και γευστικός καπνός που μοιάζει με Burley, μαζί με ξυλώδεις νότες και κάποια γλυκά στοιχεία είναι το κεντρικό προφίλ του υγρού. Και πρέπει να έχει και κακάο μέσα. Στη γεύση δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω τα άλλα στοιχεία που περιέχει το υγρό, όμως στη ρινική εισπνοή φάνηκε να έχει κάτι σαν λικέρ μέσα. Στην εκπνοή από τη μύτη, έδωσε περισσότερο το στοιχείο του βύσσινου, αλλά με επιφύλαξη, μπορεί να το βρήκα επειδή απλά μου καρφώθηκε από την αρχική μυρωδιά. Η επίγευσή του είναι μέτριας διάρκειας και κυριαρχεί το στοιχείο του ξύλου. Επιμένω ότι υπάρχει και κακάο.

Δεν θα το έλεγα τσιγαρίσιο, περισσότερο θυμίζει καπνό πίπας, και όντως πιστεύω ότι προορίζεται κατά κανόνα σε αυτούς που μόλις έχουν αρχίσει το άτμισμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το απολαύσουμε με την ίδια ευκολία και ευχαρίστηση οι υπόλοιποι. 89/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου