Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Vaper Treats - Mr. Malts Flurry's

7 υγρά βγάζει αυτή η εταιρεία, όλα με 70% VG και με νικοτίνες στα 2, 4 και 6mg σε συσκευασίες των 60ml (όπως καταλαβαίνετε, όχι για πολύ ακόμα στην Ευρώπη...). Άλλη μια σειρά που κινείται στη φιλοσοφία των πολλών watt σε drippers. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω από τη συσκευασία και από κάποιες δοκιμές που έκανα πριν τελικά το ρίξω σε αυτό τον ατμοποιητή για τη δοκιμή μου. Υπομονή παιδιά, τώρα κοντά θα αποκτήσω και κανένα κτήνος dripper ή τανκάτο τέτοιας φιλοσοφίας ώστε να μπορώ να εκφέρω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Τα 5 της σειράς, είναι διαθέσιμα στον e-smokers προς €27.50 τα 60ml τιμή την οποία θεωρώ εξαιρετική. Φίλος συνατμιστής που έχει λιώσει να δοκιμάζει (αλλά βαριέται να γράφει το πουλάκι μου) μου το έδωσε για δοκιμή, της οποίας τα αποτελέσματα ακολουθούν.


Mr. Malts Flurry’s, 3mg, Melo III, 0.5Ω

Στη σελίδα του e smokers, η περιγραφή μας μιλάει πεντανόστιμα μπισκότα σε συνδυασμό με λαχταριστή κρέμα. Αυτή είναι η μισή αλήθεια, καθώς από την έρευνά μου προέκυψε ότι πρόκειται για ένα malt shake με μπισκότα και παγωτό. Το malted milk ήταν πολύ της μόδας τη δεκαετία του 50 στην Αμερική και πρόκειται για ένα μίγμα γάλακτος, βύνης, ζάχαρης και αλευριού σίτου, αφυδατωμένο. Το κοντινότερο που οι παλαιότεροι έχουμε γευτεί και μοιάζει σε φιλοσοφία, είναι η θρυλική Ovomaltine, και το Hemo, μόνο που έχουν και κακάο αυτά. Μην το κουράζουμε παραπάνω, πείτε μου απλά ένα «άξιος» που για άλλη μια φορά τόλμησα να δοκιμάσω κρέμα, και έζησα για να το διηγηθώ.

Ανοίγοντας λοιπόν το μπουκάλι, έρχεται πάλι εκείνο το συναίσθημα που σε κάνει να θες να αφήσεις τον ατμοποιητή κάτω και να το πιεις. Μιλάμε για γλυκιά κρέμα, κακάο και μπισκότο. Γράφοντας μου έπεσε μια σταγόνα στο πληκτρολόγιο και μοσχοβόλησε ο τόπος! Για να μην έχω άλλες απώλειες, γέμισμα το ατμοποιητάκι και πάμε!

Ζημιά το υγρό παιδιά... Γλυκιά κρέμα, λίγη βανίλια, κακάο, ψημένες νότες και μία ιδέα αλμύρας. Πλούσια και γεμάτη υφή, σαν να έχεις λιωμένο παγωτό βανίλια το οποίο έχεις τουμπανιάσει στα τριμμένα μπισκότα σοκολάτας. Και όποιος πει ότι δεν το έχει κάνει, επιστρατεύοντας το μούλτι της κυράς, θα πέσει φωτιά να τον κάψει τον ψεύτη. Το ίδιο που θα πάθει και όποιος ισχυριστεί ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ μπισκότο αντί για κουταλάκι! Η αλμύρα, μη φανταστείτε ότι είναι και σα μπακαλιάρος, οφείλεται καθαρά στο malted milk, και με όλη μου την ειλικρίνεια όταν το δοκίμασα πρώτη φορά πολύ πριν ψάξω περιγραφή, το Hemo το ανέφερα αμέσως. Στην εισπνοή από τη μύτη (που με δυσκόλεψε πρέπει να ομολογήσω καθώς δεν είναι και ότι πιο εύκολο με τις πνευμονικές) δεν ήταν ευχάριστη για μένα καθώς η κρέμα σκοτώνει. Στην εκπνοή από τη μύτη, νιώθεις σαν να έχεις καταπιεί μια τεράστια κουταλιά παγωτό creamn cookies και μετά να ακουμπάς τη γλώσσα στον ουρανίσκο. Το χτύπημα πολύ ελαφρύ, ίσα να καταλάβεις ότι δεν ατμίζεις αέρα, ενώ το ντουμάνι στα 40W είναι μπόλικο. Και που να το ρίξω σε κανένα Tsunami ή Griffin. Η επίγευση είναι σχεδόν ανύπαρκτη και στα κλάσματα δευτερολέπτου που διαρκεί, περιορίζεται σε μπισκότο σοκολάτας.


Η γεύση, η ποσότητα, η σχέση τιμής απόδοσης και η επιθυμία κάποιου να δώσει watt είναι οι παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν για την αγορά ή μη του υγρού. Ολοήμερο δεν θα το έλεγα με τα δικά μου γούστα καθώς δεν μπορώ να δω το πρωί με τον καφέ να ρίχνω πνευμονικές. Το ίδιο και σε έξοδο. Άλλοι φυσικά μπορεί να το δουν αλλιώς, αλλά μια αμφιβολία την έχω κατά πόσο αυτό το υγρό θα δούλευε αρμονικά με τίποτα τσίπουρα, κοψίδια και λοιπές πολιτιστικές δράσεις. 89/100 και επιθυμία να αγοράσω μία ποσότητα να βρίσκεται, όπως και να δοκιμάσω και κάνα δύο άλλα της σειράς.

2 σχόλια:

  1. Έχουμε τιμή και κατάστημα, που μπορούμε να το βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Το γράφω στην πρώτη παράγραφο: €27,50/60ml και τα βρίσκουμε στο e-smokers.gr

      Διαγραφή