Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Bam Bam's Cannoli - Original

Bam Bam’s Cannoli – Original, 3mg, Phenomenon Zest, Clapton, 2.0mm, 0.75Ω, Drago Cotton

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό Cannoli η παραλλαγή αυτή της Bam Bam δίνει την γεύση από κρέμα key lime, τυλιγμένη σε φρουτώδη δημητριακά και μία νότα από σπιτική σαντιγί. Και τα τρία γευστικά συστατικά είναι απόλυτα ισορροπημένα για να δημιουργήσουν ένα γλυκό δημητριακών που ποτέ δεν θα περιμένατε! Αυτά βλέπουμε στη σελίδα του e-smokers για το υγρό, και όπως διαπίστωσα από την γρήγορη έρευνά μου, πρόκειται για ακριβή μετάφραση από τη σελίδα της εταιρείας. Με το που είδα την περιγραφή ερευνώντας για το Cookiesn cream, σκέφτηκα ότι ήταν το επόμενο που θα ήθελα να δοκιμάσω οπότε μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου όταν ο ίδιος φίλος που μου έδωσε και το πρώτο, μου έστειλε μήνυμα να πάω να παραλάβω και αυτό.


Ανοίγοντας λοιπόν το μπουκαλάκι, η μυρωδιά που έρχεται θυμίζει κάτι ανάμεσα σε παγωτό λεμόνι ή κρέμα λεμόνι. Μόλις συνηθίσει λίγο η μύτη, μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει και κάτι σε μπισκότο ή κάτι παρόμοιο. Ενδιαφέρουσα μυρωδιά που δημιουργεί προσδοκίες οπότε το Φαινόμενο υποδέχτηκε ένα καλό γέμισμα.

Δυνατή και έντονη γεύση λάιμ γέμισε το στόμα μου. Με αρκετή γλύκα και τραχιά υφή, μία αίσθηση που συνολικά θύμισε λεμονόκουπα με ζάχαρη, αγαπημένο παιδικό έδεσμα. Χρειάστηκε αρκετή ώρα ώστε να συνηθίσει το στόμα μου την ένταση και να μπορέσω να ψάξω για επιμέρους στοιχεία στο υγρό. Όχι ότι βρήκα και πολλά, εκτός του ότι μετά από λίγο μαλάκωσε η ένταση και τα αρώματα άρχισαν να αποδίδονται με λιγότερη τραχύτητα αλλά με την ίδια ένταση. Η γλυκάδα αυξήθηκε λίγο και άρχισε να αφήνει την αίσθηση της κρέμας λάιμ. Όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό, κατά κανόνα συνέχισε να μου θυμίζει λεμονόκουπα με ζάχαρη. Μπισκότο, ζύμη ή τα δημητριακά, δεν βρήκα σε κάποιο σημείο. Δεν ξέρω αν έχουν να συνεισφέρουν στην υφή ή στην συνολική αίσθηση, πάντως τέτοια γεύση, δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω. Στη ρινική εισπνοή, το λεμόνι και πάλι κυριαρχεί, και μένει και μια αίσθηση σαν βάφλα ή κάτι παρόμοιο, αλλά για πολύ λίγο. Στην εκπνοή από τη μύτη, τα αρώματα έχουν εξασθενήσει αρκετά και η εμπειρία φαντάζει λίγο σαν να έχεις φάει από εκείνες τις παλαιότατες καραμέλες ΙΟΝ λεμόνι. Το χτύπημά του μπορεί να σε κάνει άνετα να πιστέψεις ότι πρόκειται για 6ρι υγρό στα 35W, ενώ το ντουμάνι είναι άπλετο. Είναι φανερότατο ότι επιθυμεί την ύπαρξη περισσότερου αέρα. Η επίγευση είναι επίμονη και μεγάλη σε διάρκεια, θυμίζει δε την αίσθηση που έχεις στο στόμα μετά από ένα ωραιότατο παγωτό λεμόνι.


Εκτός από το Φαινόμενο, το υγρό δοκιμάστηκε και σε KF4 αλλά και σε Melo III. Ο τελευταίος είναι ότι πιο κοντινό σε αεράτο διαθέτω, και εκεί παρατήρησα το σκοπό που έχει αυτό το υγρό. Ο οποίος συνοψίζεται σε άφθονο ντουμάνι και μια πολύ ωραία γεύση. Αν το άτμιζα χωρίς να διαβάσω την περιγραφή, θα έλεγα ότι πρόκειται για μία lemon pie χωρίς τη ζύμη και με λίγο lime. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε το χτύπημα, ενώ θεωρώ ότι του λείπει μία ζύμη, ίσως και μια ιδέα αλάτι σε αυτή τη ζύμη για να γίνει πάρα πολύ καλύτερο. Έχοντας στο μυαλό μου το Cookiesn Cream της σειράς, το Original ήταν κάπως απογοητευτικό. Παραμένει παρόλα αυτά ένα πάρα πολύ νόστιμο υγρό. Με την προϋπόθεση ότι κάποιος λατρεύει το λεμόνι φυσικά, γιατί η διακριτικότητα δεν είναι το δυνατό του σημείο. 82/100. Έχω ατμίσει πολύ καλύτερες δημιουργίες με λεμόνι ή λάιμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου