Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Five Pawns - Taken Three Introduction


Με το που ανακοινώθηκε στα Social Media η νέα σειρά της Five Pawns, όπως ήταν φυσικό επικράτησε ένα πανδαιμόνιο. Τα ονόματά τους, και πάλι εμπνευσμένα από τον κόσμο του σκακιού. Μόνο το ένα ήξερα τι σημαίνει επί τη ευκαιρία, και αυτό ήταν το kibitzer, που στο σκάκι και στο μπριτζ, είναι αυτός που παρακολουθεί το παιχνίδι σιωπηλά. Εντύπωση μου έκανε η απλότητα των γεύσεων από τις περιγραφές, όπως και το ότι η εταιρεία ξέφευγε και από το καθιερωμένο της 50/50 ποσοστό. Όταν με το καλό ανέβηκαν στο κατάστημα της εταιρείας, διάβασα τους ισχυρισμούς της εταιρείας, που έχουν ως εξής:


 Μιλήσατε, και η Five Pawns σας άκουσε. Καινούρια σειρά από τους σεφ της εταιρείας. Με έμφαση στην αγορά των sub-ohm (σ.σ. ντουμανιάρηδες), η σειρά Taken Three είναι υψηλότερα σε περιεκτικότητα VG, χαμηλότερα σε κόστος, κρατώντας όμως την προσοχή στις γευστικές λεπτομέρειες, όπως είναι και το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Έχω δηλώσει οπαδός της συγκεκριμένης εταιρείας, που σημαίνει ότι προσωπικά τουλάχιστον θα δοκιμάζω ότι βγάζει και δεν βγάζει. Εκτός αν πρόκειται για βουτυρόκρεμες, για την αποχή από τις οποίες ας με συγχωρέσει ο κος Rodney Jerabek.

Η εξωτερική συσκευασία διαφέρει κατά πολύ από τις καθιερωμένες της εταιρείας. Πρόκειται για ένα κουτάκι που θυμίζει κάθετη συσκευασία Toblerone. Δεσπόζει το logo με τον αξιωματικό, τη βασίλισσα και τον ίππο της σκακιέρας, όπως και το όνομα Taken Three, με την υποσημείωση ότι πρόκειται για υγρό αναπλήρωσης, που «συνελήφθη από την Five Pawns». Ταυτόχρονα, φαίνεται η συγκέντρωση νικοτίνης, με τα υγρά να είναι διαθέσιμα σε 0, 3, 6 και 12mg/ml. Στην αριστερή πλευρά αναγράφονται τα συστατικά καθώς και διάφορες προειδοποιήσεις, ενώ στην δεξιά κάποιες ανακοινώσεις όσον αφορά την νοοτροπία αυτής της σειράς. Στην κάτω πλευρά, υπάρχει το hash tag #livelikecharlie το οποίο όπως ενημερώθηκα, είναι αφιερωμένο στο πατέρα του Rodney Jerabek και κατ’ ουσίαν ιδρυτή της Five Pawns. Άλλα δύο χαρακτηριστικά τα οποία ξεχωρίζουν, είναι ότι δύο από τα τρία έχουν 65% Vg ενώ το τρίτο έχει 70%, και φυσικά η τιμή. Στη σελίδα της εταιρείας, η τιμή είναι στα $19.99 έναντι των $27.90 που κοστίζουν τα «καλά». Στην Ελλάδα, τα υγρά κυκλοφορούν στην τιμή των €21.90 και είναι διαθέσιμα στη Vapeland και τους συνεργάτες τους.

Η αρχική μου δοκιμή, έγινε στους τανκάτους επισκευάσιμους που διαθέτω. Ομολογώ ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από τη γευστική απόδοση, οπότε θεώρησα σωστό να πάω με τη γραμμή της εταιρείας. Δανείστηκα λοιπόν ένα κλώνο tugboat, στημένο με διπλή αντίσταση στα 0.69Ω, με Kanthal D 0.30mm και αποφάσισα να τα ντριπάρω στα 45W. Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου