Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

VDLV - Black Cirkus The Strong Man



The Strong Man, 6mg, KF4 Tobecco Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 2.38Ω, Nakamitchi

Το έδαφος τρέμει με κάθε του βήμα. Τα μάτια ανασηκώνονται και τα στόματα ανοίγουν με θαυμασμό. Με εντυπωσιακή είσοδο, οι φωνές των γιγάντων ακούγονται στο τσίρκο. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη δύναμη της φύσης, έναν αυθεντικό κολοσσό με χρυσή καρδιά. Μια ψευδαίσθηση αγριάδας, ο σιδερένιος άντρας φέρνει τους άνδρες στα άκρα με τις νότες custard στην κορυφή, και γοητεύει τις κυρίες με την απαλή καρδιά του από φράουλες και κρέμα.

Η δεύτερη πράξη της παράστασης λοιπόν, ξεκινάει με την «Τριχωτή κυρία» να δίνει τη θέση της σε έναν υπερδύναμο άντρα. Πάλι έρχονται σκηνές στο μυαλό μου από κόμικς του Αρκά, αλλά με μικρότερη προδιάθεση στο γέλιο από το προηγούμενο.

Ανοίγοντας το μπουκαλάκι, διαπιστώνω ότι το άρωμα της κρέμας είναι έντονο. Ταυτόχρονα, η μυρωδιά της φράουλας είναι άκρως γλυκιά και θυμίζει μαρμελάδα. Το συνολικό αποτέλεσμα στη μύτη θυμίζει cheesecake φράουλα. Αμφιταλαντεύτηκα αρκετά για το αν θέλω να το δοκιμάσω και τελικά αποφάσισα να κλείσω τα υγρά στον κλώνο του KF4 και να χρησιμοποιήσω τη δυνατότητά του να χρησιμοποιηθεί ως dripper.

Πέντε μετρημένες σταγόνες έπεσαν μέσα στην καμινάδα του ατμοποιητή και η προκατάληψή μου για τα υγρά που περιέχουν custard χτύπησε πάλι κόκκινο. Στο μυαλό μου έρχονται όλες οι στιγμές τις οποίες αποπειράθηκα κάτι τέτοιο και κατέληξαν στο ίδιο πράγμα: μπινελίκι και πλύσιμο ατμοποιητή. Πάτησα το fire και... διαψεύστηκα πλήρως! Νόστιμη φράουλα, μικρής έντασης, ούτε γλυκιά ούτε και ξινή, με την κρέμα σε δεύτερο ρόλο να συμπληρώνει και να στρογγυλεύει το υγρό χωρίς να το μετατρέπει σε κρέμα φράουλας. Η custard παντελώς άφαντη. Στην εισπνοή από τη μύτη, η φράουλα γίνεται κάπως πιο γλυκιά σαν αίσθηση, δυστυχώς όμως συνοδεύεται από κάποια χημικά στοιχεία τα οποία ρίχνουν αρκετά την απόδοση του υγρού. Όχι όμως σε βαθμό να πεις «πάρ' το από δω, δεν το αντέχω». Στην εκπνοή από τη μύτη, η κρέμα γίνεται πιο εμφανής με πολύ ευχάριστο τρόπο, και παρόλο που δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στην περιγραφή, εμφανίζονται και κάποιες μπισκοτένιες νότες. Το χτύπημα πολύ ελαφρύ και η παραγωγή ατμού στα αναμενόμενα επίπεδα. Η επίγευση, αρκετά επίμονη, περιορίζεται σε κάποιες γλυκές νότες φράουλας και μεγάλη παραγωγή σάλιου, μου έφερε πείνα πρέπει να ομολογήσω! Με γύρισε κάπου στα τρία χρόνια πίσω αυτό το υγρό, θυμίζοντάς μου κάποιες ιδιοκατασκευές με αρώματα Atmos Lab φράουλα, καραμέλα και βανίλια. Πολύ ευχάριστο, γεγονός που αποτέλεσε έκπληξη γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο να βρεις καλή φράουλα στην αγορά υγρών αναπλήρωσης. Ούτε αυτό το υγρό μπουχτίζει και λιγώνει ενώ η σχετικά χαμηλή περιεκτικότητά του σε άρωμα, το κάνει ολοήμερο και συνοδό στα πάντα. Έσταξα πέντε σταγόνες ακόμα και το βαθμολόγησα με 83/100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου