Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

VDLV - Black Cirkus The Conjurer



The Conjurer, 6mg, KF4 Tobecco Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 2.38Ω, Nakamitchi

Με το ένα χέρι σηκωμένο, κρύβοντας το μισό του πρόσωπο, στέκει μόνος. Η σιωπή είναι έντονα αισθητή και η ατμόσφαιρα έντονη, με το κοινό περίεργο. Ο καλλιτέχνης βγάζει το καπέλο του και το κρατά μακριά, σαν να το φοβάται. Ξαφνικά το χτυπά με το ραβδί του και μέσα από ένα σύννεφο εμφανίζεται το φλεγόμενο πλάσμα. Ένας μεγαλειώδης φοίνικας, χτυπά τα φτερά του και πετά αγγίζοντας τα κεφάλια των θεατών, πριν εξαφανιστεί σε μια βροχή από χρυσά αστέρια. Ψευδαίσθηση, ή πραγματικότητα? Κανείς δεν ξέρει. Το κυριότερο, είναι να ασπαστούμε τη μπλόφα. Φτιαγμένο από ένα ξόρκι Ohm και Watt, θα βρείτε αυτό το υγρό μαγικό, με τις εξωτικές του νότες από ακτινίδιο, ανανά, μάνγκο και καρύδα. Είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε?

Φινάλε στην παράστασή μας λοιπόν με άλλο ένα υγρό το οποίο επιεικώς έχει μέσα τη μάνα του και τον πατέρα του. Η σειρά έχει δείξει μέχρι στιγμής κακό υπολογισμό στις αναλογίες και δεν περιμένω και πολλά από ένα υγρό με 4 γεύσεις. Τα στοιχεία αυτά ξεχωριστά είναι του γούστου μου, αλλά τις επιφυλάξεις μου για το συνδυασμό, τις έχω. Το άρωμα από το μπουκαλάκι έχει σαφή τη γήινη μυρωδιά το μάνγκο και τη γλύκα του ανανά. Η καρύδα ελάχιστα φαίνεται και το ακτινίδιο δεν θα το έπιανα με τίποτα στο άρωμα. Αποφάσισα για άλλη μια φορά να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία dripping του KF4 με πέντε μετρημένες σταγόνες.

Και για άλλη μια φορά, ο λαός αποδεικνύεται σοφός: «Όπου ακούς πολλά κεράσια» λένε. Η γεύση αποτελείται από μία ανεπαίσθητη βάση καρύδας που ακολουθείται από μια φαρμακευτική μορφή ανανά. Διακριτό σε σημεία και το μάνγκο με τις γήινες νότες του αλλά μέχρι εκεί. Και το πράγμα χαλάει περισσότερο. Με κλειστή ή βουλωμένη μύτη, είναι πολύ πιθανόν να παλευόταν το υγρό. Στη ρινική εισπνοή όμως, η μυρωδιά γίνεται ακόμα πιο χημική και χαλάει τα όποια θετικά μπορεί να βρει κανείς στη γεύση. Στην εκπνοή από τη μύτη, τα πράγματα είναι πολύ πιο ευχάριστα, με αρώματα καρύδας και μια απαλή, γλυκιά και φρουτένια αίσθηση. Το χτύπημα είναι πιο δυνατό από τα προηγούμενα και η παραγωγή ατμού σε αναμενόμενα επίπεδα. Πολύ ευχάριστη η επίγευση, στην οποία κυριαρχεί ο ανανάς για αρκετή ώρα, και τελειώνει με μια ελαιώδη αίσθηση καρύδας.

Με μπέρδεψε το υγρό. Από το ωραίο άρωμα από το μπουκάλι, κατέληξε σε μια μέτρια γεύση, μία κακή ρινική εισπνοή, μία ευχάριστη ρινική εκπνοή και μια ωραία επίγευση. Φαίνεται πρόχειρο και χωρίς μελέτη, με λάθος κατά τη γνώμη μου αναλογίες, που παρουσιάζει όμως κάποια καλά στοιχεία. Δεν ήταν και η καλύτερή μου να πρέπει να στεγνώσω το βαμβάκι ατμίζοντας και σίγουρα δεν είναι από τα υγρά της σειράς στα οποία θα έδινα έξτρα χρόνο. Κάπου στο 45/100 νομίζω ότι είναι μια δίκαιη βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου