Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

VDLV - Black Cirkus The Gymnast



The Gymnast , 6mg, KF4 Tobecco Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 2.60Ω, Nakamitchi

Οι κούνιες ξαμολιόνται, και η γυμνάστρια παίρνει μια βαθιά ανάσα και βουτά. Περιστρέφεται σε ένα εναέριο μπαλέτο με κάθε της κίνηση να κρύβει την προσμονή για συγκινήσεις. Αέρινη, μαγεύει το κοινό με μια επικίνδυνη παράσταση, τέλεια σε κάθε σημείο. Η βάση από ροδάκινο, μοιάζει με μια γεμάτη στιγμή, πάνω από το κενό. Το ζουμερό πεπόνι, αγκαλιάζει τις νότες των κόκκινων φρούτων, τη στιγμή που αυτές πετούν και πέφτουν στο κενό.

Η παράστασή μας οδεύει προς το τέλος της λοιπόν, και ήρθε η ώρα να απολαύσουμε την κυρία που αιωρείται στα «ψηλά πατώματα» του τσίρκου. Μία μίξη φρούτων μας υπόσχεται το συγκεκριμένο με γεύσεις όμως που είναι έντονες και ανταγωνιστικές μεταξύ τους, γεγονός που με προδιαθέτει να πιστέψω ότι πρόκειται για άλλη μια λανθασμένη απόπειρα. Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι περιέχει μια χημική αίσθηση, και όταν αυτή καταλαγιάσει, είναι εύκολο να καταλάβουμε το πεπόνι και τα κόκκινα φρούτα. Το ροδάκινο είναι εντελώς άφαντο στη μυρωδιά. Για άλλη μια φορά αποφάσισα να επιστρατεύσω την λειτουργία dripping του ατμοποιητή. Πέντε μετρημένες σταγόνες λοιπόν και ξεκινάμε.

Ένα κακό σύνολο, με που θυμίζει χημικό εργαστήριο είναι αυτό που γεμίζει το στόμα. Το ροδάκινο ανύπαρκτο, όπως και τα φρούτα του δάσους, ενώ το πεπόνι εμφανίζεται με τη χημική του μορφή μετά το τέλος της τζούρας, και μένει στο στόμα για ώρα. Η ρινική εισπνοή είναι απροσδιόριστη και άσχημη, ενώ η εκπνοή από τη μύτη είναι ακριβώς το ίδιο με την εισπνοή. Καλή παραγωγή ατμού και ελαφρύ χτύπημα. Σαν επίγευση, το στόμα μου βασανίστηκε για ώρα με κάτι που μοιάζει με σαπούνι και άρωμα πεπόνι. Κάκιστο υγρό το οποίο με παίδεψε ακόμα και στο να στεγνώσω τις πέντε σταγόνες που έσταξα. Ευτυχώς, δεν πήρε πολλή ώρα! Αποφύγετέ το εκτός αν αρέσκεστε σε γεύσεις που θα μπορούσαν να ανήκουν σε συλλογή του Παπουτσάνη. 7/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου