Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

El Greco - Mojito Premium


Με το αναφερθέν και πιο πριν πακέτο που έλαβα από την Alter Ego, έλαβα και 8 υγρά της κλασσικής σειράς El Greco. Δεν έχω την παραμικρή εμπειρία με αυτά τα υγρά οπότε είναι κάτι καινούριο για μένα. Συγκεκριμένα έλαβα τα Mojito Premium, Manhattan, Citrus Punch, Virginia, Rebel, Street, Americano και Classic. Χωρίς να έχω τσεκάρει τι είναι το καθένα, θεωρώ ότι μόνο το Manhattan, Citrus Punch και Mojito Premium δεν είναι καπνικά. Όλα τα υγρά είναι σε μπουκαλάκι των 20ml, το οποίο βρίσκεται σε κουτάκι. Ακριβή σύσταση δεν έχω αλλά θα προσπαθήσω να την προσδιορίσω.



Mojito Premium, 6mg
Kayfun 3.1ES Clone, Kanthal D 0.28mm, MC 2.5mm, 1.75Ω, nano kit.

Εντάξει, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη σύσταση το ποτό το οποίο θέλει να προσομοιάσει αυτό το υγρό και αναμένω γεύσεις και αρώματα από lime, δυόσμο, ζάχαρη και μακάρι ρούμι! Φέρνοντας το μπουκαλάκι στη μύτη, τα αρώματα του lime και του δυόσμου είναι χαρακτηριστικά. Ανιχνεύεται επίσης εύκολα και μια αλκοολική μυρωδιά. Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα.
Στην αρχή οι γεύσεις έρχονται ξεχωριστά και ευχάριστα. Καταλαβαίνεις το lime, τη διακριτική δροσιά του δυόσμου και μια γλύκα. Όσο προχωράει όμως το άτμισμα, οι γεύσεις ανακατεύονται και θυμίζουν περισσότερο καραμέλα λεμόνι με δροσιστική βάση. Πολύ καλό βρίσκω το γεγονός ότι η αίσθηση αλκοολούχο υπάρχει παντού, οπότε είναι ένα πετυχημένο σχετικά αποτέλεσμα. Στη ρινική εισπνοή, τα πιο έντονα αρώματα είναι του λεμονιού και του δυόσμου, μάλλον του lime και του δυόσμου. Στην εκπνοή από τη μύτη το μόνο που είναι αισθητό είναι γλυκάδα και lime, κάτι σαν ζελεδάκι ένα πράγμα. Το χτύπημα είναι αρκετό ενώ το ντουμάνι παραπέμπει σε υγρό με τουλάχιστον 60%VG και ως τέτοιο θα το κατατάξω. Επίγευση δεν αναγνώρισα, εκτός από ένα ελαφρύ κάψιμο από τη νικοτίνη και μία αίσθηση lime αλλά κυρίως το κάψιμο. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια προσομοίωσης του ποτού που ξέρουμε και μάλλον η πιο επιτυχημένη που έχω δοκιμάσει. Δεν είναι υγρό που ξετρελαίνει, αλλά είναι πολύ ευχάριστο με διακριτική δροσιά. Εύκολα μπορεί να αποτελέσει διάλειμμα από ένα καθημερινό υγρό, αλλά δεν νομίζω ότι εγώ θα μπορούσα να το ατμίσω όλη μέρα. 79/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου