Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Cuttwood Vapors - Outrage Orange

Outrage Orange, KF3.1ES Clone, 0.32mm SS316L, 3.0mm MC, 0.60Ω, Drago Cotton.

Το όραμα της Cuttwood για τη γεύση που θα έπρεπε να έχει το πορτοκάλι. Άλλη μια λιτή περιγραφή, μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για μια γνωστή γεύση από την οποία ξέρουμε τι να περιμένουμε. Ανοίγοντας λοιπόν το μπουκαλάκι, έχουμε πολύ ωραίο και γλυκό άρωμα πορτοκαλιού. Στη μύτη δεν έρχεται οξύτητα και φέρνει στο μυαλό αρώματα από καραμέλα πορτοκάλι ή αναψυκτικό. Δεν βρίσκω λόγο να κάθομαι να ψάχνω κρυφά αρώματα, σε κανένα σημείο δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι μπορεί να κρύβει τέτοια, οπότε υγρό στον ατμοποιητή και πάμε να δούμε τι λέει και από γεύση.


Δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό αλλά μία απόδοση γεύσης η οποία μας δίνει να καταλάβουμε τι πάει να πει απλότητα. Με τίποτα δεν μπορείς να πεις ότι ατμίζοντας αυτό το υγρό, είναι σαν να δαγκώνεις πορτοκάλι. Περισσότερο σαν ζελεδάκι ή καραμέλα πορτοκάλι μοιάζει, το οποίο έχει μέσα σίγουρα και κάτι για να στρογγυλεύει τη γεύση, μάλλον κρέμα. Λείπουν στοιχεία όπως οξύτητα και σπιρτάδα από το υγρό και σε κανένα σημείο δεν βρήκα έστω και ελάχιστη πικράδα. Δεν είναι κακό σαν γεύση, μοιάζει όμως να έχει τα αρώματά του πνιγμένα από την πολλή VG, σαν κάτι να θέλει να πει αλλά να μην μπορεί. Στην εισπνοή από τη μύτη, δεν αλλάζει κάτι εκτός από μία ανεπαίσθητη αύξηση στην οξύτητα ενώ στην εκπνοή από τη μύτη ο ατμός δεν αφήνει τίποτα απολύτως. Το χτύπημα ελαφρύτατο ενώ η παραγωγή ατμού και πάλι σε υψηλά επίπεδα. Η επίγευση σύντομη, με πολύ μικρή ένταση, περιορίζεται σε μια ελαιώδη αίσθηση και κάποιες απροσδιόριστες γλυκές και όξινες νότες φρούτων.

Βαρύγδουπη δήλωση το «αυτή είναι η γεύση που θα έπρεπε να έχει το πορτοκάλι» και χωρίς αντίκρισμα. Το υγρό είναι εντελώς αδιάφορο χωρίς χαρακτήρα. Κακό δεν είναι με τίποτα, ούτε όμως και καλό. Αν μου το έδιναν να το δοκιμάσω χωρίς να ξέρω την εταιρεία παραγωγής, θα μάντευα ότι ανήκει στο παλμαρέ εταιρείας από αυτές που θεωρούμε πολλές φορές low cost και μέτριας ποιότητας. Με τίποτα δεν θα μου πήγαινε στο μυαλό η Cuttwood. 48/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου