Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Cuttwood Vapors - Livid Lime

Livid Lime, 3mg, Phenomenon Zest, Clapton, 2.0mm MC, 0.50Ω, Cotton Bacon.

Το όραμα της Cuttwood για τη γεύση που θα έπρεπε να έχει το lime. Ίδια περιγραφή με το προηγούμενο με μοναδική αλλαγή το φρούτο. Αγαπημένη γεύση το lime για μένα και ήδη προσπαθώ να αφήσω το προηγούμενο πίσω, ελπίζοντας αυτό να είναι πολύ καλύτερο. Το άρωμα από το μπουκαλάκι θα μπορούσα άνετα να το χαρακτηρίσω ως ζαχαρωμένο lime. Αρωματικό, με νότες γλυκάδας, οξύτητα και πικράδα. Υγρό στο Φαινόμενο και πάμε να το δούμε και γευστικά.


Αρκετά παράδοξο το γευστικό αποτέλεσμα. Σε όλη τη διάρκεια της τζούρας, έχουμε ένα γλυκόπικρο αρωματικό lime και πλήρη απουσία οξύτητας. Τη στιγμή που σταματάει όμως η εισπνοή, σκαει η οξύτητα και μαζί με τα αρώματα αφήνει μια πολύ ωραία και γευστική αίσθηση. Στη ρινική εισπνοή το άρωμα είναι πολύ έντονο και σε κάποια σημεία δίνει χημική αίσθηση, στο μεγαλύτερο διάστημα όμως, θυμίζει ξύσμα lime, όχι εντελώς καθαρό και εύκολα παρεξηγήσιμο για λεμόνι. Στην εκπνοή από τη μύτη, πέραν της μίας κάποιας οξύτητας και χημικής αίσθησης, δεν έχει κάτι να δώσει. Το χτύπημα και πάλι ελαφρύ ενώ η παραγωγή ατμού στα αναμενόμενα επίπεδα. Η επίγευση, χαμηλής έντασης αλλά καλής διάρκειας, αφήνει γλυκιά γεύση, αρώματα lime και μια ελαιώδη αίσθηση.

Σαφώς καλύτερη απόδοση από το προηγούμενο, σε καμία περίπτωση κάτι το wow όμως. Σε μία φράση θα μπορούσα να το συνοψίσω ως ζαχαρωμένη λεμονόκουπα, με lime αντί για λεμόνι φυσικά. Και πάλι όμως, λείπουν στοιχεία και συνολική ένταση στο υγρό ενώ σίγουρα θα ήθελα οξύτητα. Και περισσότερη, και πιο μακρά σε διάρκεια. 69/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου