Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Cuttwood Vapors - Manic Mint

Manic Mint, 3mg, Tobecco KF4, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.60Ω, Drago Cotton.

Το όραμα της Cuttwood για τη γεύση που θα έπρεπε να έχει η μέντα. Είναι σαφές ότι το υγρό πρόκειται για μέντα και όχι για μενθόλη και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό καθώς περιμένω και γεύση, όχι μόνο δροσιά. Ανοίγοντας λοιπόν το μπουκαλάκι, το άρωμα θυμίζει καραμέλα μέντας με γλύκα και το άρωμα της μέντας. Σίγουρα έχει μενθόλη, αλλά όχι σε βαθμό να σε τσούζει η μύτη μυρίζοντας. Υγρό στον ατμοποιητή λοιπόν και πάμε.


Σωστά προέβλεψα, το υγρό δεν βασίζεται στη μενθόλη. Έχει ωραία γεύση μέντας με αρκετά γλυκά στοιχεία και θυμίζει σε πολλά σημεία Mentos με πολύ μικρότερη ένταση στη γεύση όμως. Η μενθόλη υπάρχει σε πολύ μικρό επίπεδο και είναι όση ακριβώς χρειάζεται για να δώσει στο υγρό την αίσθηση που πρέπει. Στην εισπνοή από τη μύτη, παίρνω μια αίσθηση η οποία θυμίζει κρέμα μέντας ενώ αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι η μενθόλη ελάχιστα φαίνεται. Στην εκπνοή από τη μύτη, ο ατμός δεν αφήνει κάτι χαρακτηριστικό. Η παραγωγή ατμού και πάλι σε υψηλά επίπεδα ενώ το χτύπημα, ελαφρώς ενισχυμένο, παραμένει και πάλι ελαφρύ όπως είναι αναμενόμενο. Η επίγευση είναι εντελώς ανεπαίσθητη και με ελάχιστη διάρκεια, περιορίζεται δε σε μία αίσθηση γλύκας με νότες δροσιάς.

Άλλο ένα αδιάφορο υγρό, το πρώτο όμως υγρό μέντας που δοκιμάζω το οποίο δεν σου παγώνει τον εγκέφαλο και έχει όντως δώσει βάρος στη γεύση της μέντας. Πολύ σημαντικό επίσης ότι δεν κουράζει. 65/100

Δεν βγήκε και πολύ καλή αυτή η τετράδα. Φαίνεται αυτό που λέμε αντίστροφη εξέλιξη. Θα περίμενα δηλαδή πρώτα να έχει κυκλοφορήσει αυτή η τετράδα και μετά η προηγούμενη, ως βήμα εξέλιξης δηλαδή. Εκεί, θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα, καθώς τώρα έχουμε ένα σετ το οποίο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του προηγούμενου και δείχνει ως προχειροδουλειά ή ξεπέτα. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε για να προλάβει τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις στην Αμερική και να τα εξελίξει μετά, πάντως στην παρούσα τους μορφή, δεν τα βλέπω να «περπατάνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου