Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

After-8 - Smokey Banana



Smokey Banana, 12mg, KF4 Tobecco Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.54Ω, Nakamitchi.

Νέα προσθήκη στην Premium Smokey σειρά μας. Βασισμένη στο smokey μίγμα, η νέα κρεμώδης, αλλά όχι πολύ γλυκιά επίγευση μπανάνας, αποκαλύπτει μια νέα ατμιστική εμπειρία. Όπως πάντα, μια μικρή ιδέα καραμέλας, για να αναδείξει όλα τα συστατικά.

Έτσι περιγράφει ο κατασκευαστής αυτό το υγρό. Πρόκειται για το τελευταίο που είχα δοκιμάσει την πρώτη πρώτη φορά, και μάλιστα με το ίδιο ποσοστό νικοτίνης. Όπως όλη η σειρά Smokey, χρησιμοποιείται και εδώ η ίδια καπνική βάση με το Apples και το Caramel, μόνο που αυτή τη φορά το αρωματικό στοιχείο είναι η μπανάνα.
Καπνός και μπανάνα? Κάτι πούρα Backwoods (yummm!) θυμάμαι με αυτό το concept αλλά και αυτό δεν ήταν και πολύ πετυχημένο. Φέρνοντας το μπουκαλάκι στη μύτη, εμφανίζεται εκείνη η καπνιστή μυρωδιά που έχουν και τα άλλα δύο της σειράς, και ακολουθείται από γλυκιά μπανάνα. Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Σε αντίθεση με τα άλλα δύο της σειράς, εδώ η μπανάνα, περνάει σε δεύτερο ρόλο. Πολύ δεύτερο όμως, καθώς υπερισχύει κατά κράτος αυτό το καβουρντισμένο καπνικό που χρησιμοποιείται, σε σημείο η μπανάνα να μοιάζει παραφωνία. Η απλά, να παίζει το ρόλο του κομπάρσου. Το πόσο επιτυχημένα το κάνει αυτό, είναι στην κρίση του καθενός. Στην εισπνοή από τη μύτη, έχεις την αίσθηση ότι μόλις έχεις «πατήσει» έναν ναργιλέ μπανάνα, γεγονός που δεν διαρκεί πολύ όμως γιατί γρήγορα ο εγκέφαλος συνειδητοποιεί ότι λείπει το χαρακτηριστικό άρωμα από το κάρβουνο. Στην εκπνοή από τη μύτη, το καπνιστό καπνικό στοιχείο είναι αυτό που υπερισχύει. Σαν χτύπημα και εδώ μπόλικο και κατά τη γνώμη μου όχι ταιριαστό ενώ η παραγωγή ατμού μία σκάλα πάνω από το αναμενόμενο. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε, τουλάχιστον σε σχέση με τα άλλα δύο της ίδιας φιλοσοφίας. Για κάποιον που ψάχνει ένα διαφορετικό καπνικό όμως, ίσως να αποτελέσει μια καλή λύση. Τότε, του είχα δώσει 70/100 και παραμένω σε αυτά τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου