Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

After-8 - Creamy Strawberry Pancakes



Creamy Strawberry Pancakes, 12mg, KF 3.1ES Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.84Ω, Nakamitchi.

Ένα γευστικό μίγμα με σιρόπι σφενδάμου, ώριμη φράουλα και ζύμη τηγανίτας. Προσθέστε και λίγη χτυπημένη κρέμα για επίγευση και έχετε τον παράδεισο σε ένα μπουκάλι. Ένα από τα αγαπημένα της ομάδας.

Έτσι περιγράφει ο κατασκευαστής αυτό το υγρό. Το άφησα τελευταίο αυτό για δύο λόγους: α) η λέξη creamy, που παραπέμπει σε δυσάρεστες για μένα εμπειρίες, και β) η λέξη strawberry, καθώς όλα τα προηγούμενα της εταιρείας που περιείχαν φράουλα, δεν με ενθουσίασαν.
Έφερα το υγρό στη μύτη και ο δεύτερος από τους δύο φόβους μου επιβεβαιώθηκε. Χαρακτηριστική μυρωδιά της φράουλας που συνάντησα στο Lemon Strawberry και στο Killer Strawberry. Επικαλύπτει τα πάντα χωρίς να αφήνει άλλα αρώματα να αναδειχτούν. Λιγότερο από 1ml στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Δυστυχώς, και πάλι η ίδια φράουλα η οποία δεν έχει καθόλου καλή γεύση, αλλά σε πολύ καλύτερα και πιο ανεκτά επίπεδα από τα άλλα δύο. Η κρέμα φαίνεται μόνο σαν υφή και ένα μίγμα ζύμης δείχνει να στρογγυλεύει αυτό το υγρό. Αυτό το μίγμα ζύμης εμφανίζει ακόμα και ελαιώδη στοιχεία, παραπέμποντας ευθέως σε pancakes, ενώ το σιρόπι σφενδάμου που αναφέρεται στην περιγραφή, δεν είναι καθαρά διακριτό, μπορεί όμως να ευθύνεται για την πιο «φυσιολογική» απόδοση της φράουλας. Στην εισπνοή από τη μύτη, κυριαρχεί η φράουλα ενώ εδώ το maple syrup πασχίζει να βγει προς τα έξω και μετά βίας κάτι καταφέρνει. Στην ρινική εκπνοή, κυριαρχεί μια αίσθηση ζύμης με κρεμώδη υφή. Υπάρχει και μια δροσιά στο υγρό, αλλά μπορεί να είναι η ιδέα μου. Το χτύπημα είναι σχετικά ελαφρύ για 12ρι ενώ η παραγωγή ατμού στα αναμενόμενα επίπεδα. Η επίγευση, όχι πολύ επίμονη, περιορίζεται στη φράουλα και μια ελαιώδη αίσθηση στο στόμα. Λίγο περισσότερο ζύμη, λίγο περισσότερο maple syrup και αντικατάσταση της φράουλας με κάτι άλλο, ίσως βατόμουρο, blueberry, μήλο, αχλάδι, νομίζω ότι θα έκαναν αυτό το υγρό αγαπημένο από ακόμα περισσότερους. 69/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου