Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

After-8 - Smokey Apples



Smokey Apples, 12mg, Phenomenon Zest, 0.28mm Ni200, 2.5mm MC, 0.18Ω, TC, Nakamichi

Πλούσια καπνική βάση με διπλό μίγμα πράσινου και κόκκινου μήλου συν μια ιδέα καραμέλας. Καπνικό και γευστικό, μία δροσερή επιλογή.

Έτσι περιγράφει ο κατασκευαστής αυτό το υγρό. Είναι από αυτά που είχα δοκιμάσει και πιο παλιά, αλλά 6ρι τότε. Βέβαια, τω καιρώ εκείνο, ήταν πολύ ελαφρύ για μένα. Ανοίγοντας λοιπόν το μπουκαλάκι, το μήλο είναι αυτό που υπερισχύει. Και αμέσως μετά, το άρωμα γίνεται ενδιαφέρον και καπνιστό. Έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Κατ’ αρχάς, χτύπημα!
Πολύ από αυτό. Και αφού συνήθισα, προσπάθησα να αναγνωρίσω τη γεύση. Τα αρώματα του μήλου γεμίζουν το στόμα ενώ ο λαιμός νιώθει το χτύπημα και τα καπνικά στοιχεία του υγρού. Υπάρχει καθαρή και γλυκάδα αλλά και οξύτητα και όπως μας λέει και στην περιγραφή, η καραμέλα το μόνο που φαίνεται να κάνει, είναι να στρογγυλεύει τη γεύση. Η ρινική εισπνοή, αν και επίπονη, δεν αφήνει κάποιο στοιχείο να ξεχωρίσει αλλά μεταφέρει όλη την παλέτα των αρωμάτων αυτούσια. Στη ρινική εκπνοή, μία γλυκάδα μήλου είναι το μόνο που ξεχωρίζει από τον εξασθενημένο πλέον ατμό. Το χτύπημα είναι μπόλικο ενώ το ντουμάνι στα αναμενόμενα επίπεδα. Η επίγευση του υγρού περιορίζεται σε μια καπνιστή αίσθηση μήλου, και ίσως και μια ιδέα ξηρών καρπών, προερχόμενων προφανώς από το καπνικό κομμάτι. Τότε, του είχα δώσει 72/100. Σήμερα, θα ανεβάσω στο 78/100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου