Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

After-8 - Smoke X



Smoke X, 12mg, KF4 Tobecco Clone, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.54Ω, Nakamitchi.

Η πιο δημοφιλής καπνική μας γεύση, τώρα και με μια ιδέα της νόστιμης σοκολάτας μας. Βασισμένο στο premium καπνικό μας μίγμα με μια ιδέα ψημένου καλαμποκιού. Άλλο ένα τέλειο υγρό για κάθε μέρα, μία πλούσια και έντονη εμπειρία.

Έτσι περιγράφει ο κατασκευαστής αυτό το υγρό. Το απλό Smoke, μου άρεσε. Έχω ατμίσει και στο παρελθόν καπνικά με σοκολάτα, και τα περισσότερα ήταν αποτυχημένες προσπάθειες. Αυτό όμως, με το που έφερα το μπουκαλάκι στη μύτη, μου γέννησε ελπίδες.
Και αυτό γιατί εκτός από την χαρακτηριστικότατη μυρωδιά του Smoke, ερχόταν στη μύτη αρώματα από πλούσια μαύρη σοκολάτα χωρίς ιδιαίτερη γλύκα. Λάτρης της μαύρης σοκολάτας, από 80% και πάνω, και σε συνδυασμό με τα πολύ καλά δείγματα γραφής σε fusion γεύσεις που έχει δείξει η after-8, έβαλα υγρό στον ατμοποιητή και ξεκίνησα. Όσο το υγρό πότιζε το βαμβάκι σε αντικατάσταση της σκέτης βάσης, οι γεύσεις ήταν αυτές οι κλασσικές του Smoke. Προχωρώντας, ο ατμός άρχισε να «σκοτεινιάζει» ώσπου ξαφνικά σε μία αρκετής διάρκειας τζούρα, εμφανίστηκε μια σοκολάτα όχι απλά μαύρη αλλά κατράμι! Στον ουρανίσκο μου χόρευαν τα RY4D, η μαλτόλη, η πυραζίνη (καλά αυτή δυο στροφές έριξε και έκατσε) και η σοκολάτα χτυπούσε παλαμάκια σε όλο το εύρος. Στην εισπνοή από τη μύτη, τα γλυκόπικρα αρώματα της σοκολάτας αγκάλιαζαν υπέροχα τα αρώματα του Smoke-βάση, ενώ στην εκπνοή από τη μύτη δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά καθώς οι οσφρητικοί μου αισθητήρες είχαν πλέον μπουκώσει. Το χτύπημα σαφέστατα έντονο, καμία όμως σχέση με το προηγούμενο το οποίο με σακάτεψε. Η παραγωγή ατμού, σχετικά υποτονική, γνώρισμα που κληρονόμησε από το απλό Smoke. Δύο μονάδες πάνω από το Smoke, καθώς βρήκε τον τρόπο να πάρει ένα γευστικό και δημοφιλές υγρό και να το ανεβάσει ένα σκαλοπάτι ακόμα. Προσωπική μου εκτίμηση, θα ήταν ο πειραματισμός με λίγο λιγότερο Smoke και λίγη περισσότερη σοκολάτα, κρατώντας όμως το συνολικό ποσοστό αρωμάτων το ίδιο: 92/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου