Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Liqua - Two Mints

Το υγρό που δοκίμασα, είχε περιεκτικότητα 6mg/ml και για τη δοκιμή χρησιμοποίησα κλώνο Kayfun 3.1ES με 2.0Ω MC 2mm στήσιμο με Kanthal A1 0.25mm πάνω στο SVD.

Αυτή η ονομασία, με παραξένεψε πραγματικά. Η εταιρεία βγάζει ήδη menthol και mints, και τώρα αποφάσισε να βγάλει και «Δύο μέντες». Όταν άνοιξα το μπουκαλάκι, αναγνώρισα τη μυρωδιά που είχα βρει και στο Mints. Καραμέλες mentos με εμφανή τη γλυκάδα. Μόνο που εδώ υπήρχε και μία απόπειρα δυόσμου. Άντε βρε, τώρα το πιασα: Two mints=spearmint+peppermint. Νομίζω τουλάχιστον! Γέμισα λοιπόν τον ατμοποιητή και ξεκίνησα.
Για αρχή, δροσιά! Πολλή δροσιά. Σε σημείο να μην μπορώ να ολοκληρώσω ένα γεμάτο lung hit. Όταν ο εγκέφαλός μου επέστρεψε σε θερμοκρασία δωματίου, μπόρεσα να ασχοληθώ και με τα υπόλοιπα του υγρού. Εμφανέστατη λοιπόν η γλυκάδα, σε στυλ καραμέλας που κάνει το άτμισμα πολύ ευχάριστο. Παρών και ο δυόσμος, που δίνει την ιδιαίτερη γεύση του και μια σπιρτάδα. Και όλα αυτά, σε ένα δροσερό περιβάλλον, από καθαρή γεύση μενθόλης και χωρίς ευκάλυπτο. Η ρινική εισπνοή είναι ικανή να ξεβουλώσει τη μύτη σε ένα απλό κρύωμα (για τα σύνθετα, βλέπε Celtic Vapours & Digbys), ενώ η ρινική εκπνοή αυξάνει αρκετά τη γλύκα. Το χτύπημα κατώτερο του αναμενόμενου αλλά πολύ ευχάριστο, ενώ το ντουμάνι κάπως πιο ισχυρό από το αναμενόμενο. Το πιο εντυπωσιακό πάντως, είναι ότι έχουν πετύχει τη δροσιά σε ιδανικό επίπεδο, ώστε να ταιριάζει καλά με τις άλλες γεύσεις αντί να πλακώσουν μενθόλη και να γίνει κουραστικό. Άνετα το άτμισα μέχρι τέλους και γέμισα με σκέτη βάση. Σε λιγότερο από 1ml είχε χαθεί η δροσιά, και έμεινε μόνο η γλύκα και μία ιδέα από δυόσμο, ενώ πολύ σύντομα χάθηκε και αυτό. Για περίπου το 80% του τανκ, η γλυκάδα ήταν παρούσα και έσβησε σταδιακά. Άνετο υγρό, το οποίο σίγουρα καλύτερο θα είναι το καλοκαίρι, που μπορεί να αποτελέσει ευχάριστο διάλειμμα. 81/100. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου