Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ECig - White Label Greek Apple



White Label Greek Apple, double twisted MC kanthal, 3mm, 1.8Ω.

Η πρώτη απορία που δημιουργήθηκε ήταν «τι δουλειά έχει αυτό σε μία σειρά γεμάτη καπνικά». Η δεύτερη, «τι εννοούμε greek? Έχει διαφορά από τα άλλα?». Έφερα λοιπόν το μπουκαλάκι στη μύτη και η μυρωδιά του μήλου ήταν εκεί. Όμως υπήρχε και μια άλλη μυρωδιά, καθόλου ευχάριστη η οποία μου θύμισε τη μυρωδιά από τα κάρβουνα. Χωρίς κοψίδια επάνω.
Γέμισα τον ατμοποιητή κατά το σύνηθες, και με την πρώτη τζούρα λύθηκε η πρώτη μου απορία. Δεν νομίζω να υπάρχει «επαγγελματίας» καπνιστής, πρώην και νυν, που να μην έχει καπνίσει ναργιλέ με γεύση μήλο. Όσοι το νοσταλγούν, μόλις βρήκαν το υγρό τους. Δύσκολα θα μπορέσω να περιγράψω καλύτερα αυτό το υγρό, καθώς είναι καρμπόν. Καταλαβαίνεις το μήλο, καταλαβαίνεις το ταμπάκο και τη μελάσα και καταλαβαίνεις και τη χαρακτηριστική γεύση που όλο αυτό αποκτά από το καρβουνάκι και το φιλτράρισμα σε νερό. Όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω καλύτερα αυτό το υγρό. Πράγμα που οδηγεί στη δεύτερη απορία μου που στην ουσία μετατρέπεται σε πρόταση να αλλάξει το όνομα σε Turkish, Moroccan ή Arabian Apple. Το χτύπημα ελαφρύ και ευχάριστο, η ρινική εισπνοή θυμίζει το παλιό Αιγυπτιακό καφενείο στην κάθετο της Αγ. Κωνσταντίνου, λίγο πριν την τροχαία (αν υπάρχει ακόμα, επισκεφτείτε το, φανταστικό φαγητό και τσάι, αν είστε γυναίκα μην πάτε μόνη), ενώ η εκπνοή φρουτένια και τσιγαρίσια. Το ντουμάνι για άλλη μια φορά πλούσιο και η επίγευση, μήλο καπνιστό. Με λύπη είδα το τανκ να αδειάζει και γέμισα με σκέτη βάση. Όλες οι γεύσεις, και το καπνιστό του πράγματος αλλά και η γλυκάδα του μήλου έμειναν μέχρι τέλους, φυσικά εξασθενημένες, και χρειάστηκε και άλλο μισό τανκ σκέτη βάση για να εξαφανιστεί τελείως η γεύση. Πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτό το υγρό, και μου θύμισε πράγματα από το παρελθόν. Σε αυτό το σημείο επισκέφτηκα τη σελίδα της εταιρείας για να δω περιγραφή η οποία μας μιλά για Ελληνικό καπνό με μήλο. Στο πνεύμα είναι, αλλά την πρότασή μου την έκανα παραπάνω. 85/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου