Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ebaron Lab - Conclusion



Και ένα σχόλιο που αφορά το σύνολο των υγρών αυτών: Πολύ παχύρρευστα. Σε σημείο που είπα ευτυχώς που δεν έκανα τις δοκιμές σε κάρτο, μιας και ο Τ3 γονάτισε από θέμα τροφοδοσίας. Μερικές φορές χρειάστηκε να κλείσω τις τρύπες αερισμού της βάσης και να τραβάω τζούφιες για να πάρει αρκετό υγρό μέσα. Εκεί παρακάλεσα πραγματικά για έναν Cisco 306. Αλλά αυτά είναι πταίσματα.

Πρόκειται για μία 5δα εξαιρετικών υγρών, και επικροτώ την κίνηση να μη βγουν κάτω από επωνυμία El Toro ή κάτι που να το περιέχει. Ο ατμόκοσμος έχει συνδέσει το όνομα αναλόγως. Τα El Toro με καπνικά (με εξαίρεση το eden αλλά εφ’ όσον και στο εμπόριο πωλούνται πούρα με γεύση φρούτων, είναι αιτιολογημένο), και τα e-baron με φρούτα και γλυκά. Ίσως το Cigare de Paris να κυκλοφορούσε υπό τη σκέπη του γνωστού σε όλους μας άρχοντα ταύρου, μιας και πρόκειται για ζόρικο καπνικό, με άλλη ονομασία όμως, πιο μασίφ, κάτι σε Le Legionnaire ας πούμε… Το Brasileiro είναι πιο fusion και καλά είναι εκεί που είναι.

Τελειώνοντας, να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Θάνο, την Ελευθερία (παρόλη την απουσία της για σοβαρό και εκπληκτικό λόγο) και την Ευαγγελία, τα παιδιά από το e-tsigaro Κέρκυρας δηλαδή, για την παροχή των καυσίμων. Προσωπικά, ότι έτοιμο υγρό πέφτει στα χέρια μου, θα του κάνω κριτική πλέον και θα τη δημοσιεύω, πιστεύω πλέον ότι η αγορά είναι αρκετά μεγάλη ώστε να ακούγονται τα καλά, να κατακρίνονται τα κακά, και να αναβαθμίζονται τα μέτρια. Για να έχετε μια ιδέα των βαθμολογιών μου, κάντε ένα κλικ εδώ, είπαμε, υποκειμενικά είναι όλα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου